ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Кишинев - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КИШИНЕВ (KIV)
Международното летище Кишинев (KIV)
Международното летище Кишинев е с IATA код: KIV. На английски се изписва по следния начин Chisinau International Airport, а на молдовски Aeroportul Internațional Chișinău. Летището обслужва столицата на Молдова - град Кишинев.

Намира се на 13 км.от центъра на столицата и е построено през 1970г. Международен статут получава през 1995г., а след модернизация през 2000 г. обработва повече от 5.4 мил. пътници годишно. Освен пътническия международен терминал има в наличност и ВИП терминал, а летището е база на авиокомпания Air Moldova.

Услуги предлагани на Международното летище Кишинев (KIV)
Услугите предлагани на летище Кишинев (KIV) са: банки, банкомати, магазини за безмитни и други стоки, безплатен интернет, медицински пункт, офис за коли под наем и поща. Хората с увреждания  получават специални услуги при предварителна заявка.

Достъп от и до Международното летище Кишинев (KIV)
Достъпът от и до летище Кишинев (KIV) се осъществява с автомобили, с таксита и с автобуси. Всички те имат връзка с централната ж.п. гара. Може да ползвате и минибуси с номер 165.

 

Име на летището: Chisinau International Airport
IATA код: KIV
Адрес: Strada Aeroportului 80/3, Chisinau 2026, Moldova
Терминали: 1
Най-близки градове: Кишинев (13 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зала за почивка         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет         
зали за бизнес срещи         Има ли специални оферти за самолетни билети до Кишинев на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Кишинев на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Кишинев?
Продължителността на самолетното пътуване до Кишинев зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Кишинев?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Кишинев, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Кишинев, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Кишинев и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Кишинев?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Кишинев. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Кишинев, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Кишинев, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.