ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Шанхай Пудонг - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ШАНХАЙ ПУДОНГ (PVG)

Международно летище Шанхай Пудонг (PVG)
Международното летище Шанхай Пудонг е с IATA код: PVG. На английски се изписва по следния начин: Shanghai Pudong International Airport. Намира се на 30 км. от центъра на Шанхай в Китай. Летището е открито през 1999г. в район Пудог в област Шанхай. По натовареност на трафика застава на 3-то място в Китай и на 20-то място в света. Аерогарата е център за Китайските авиолинии (China Eastern Airlines) и Шанхай Еърлайнс (Shanghai Airlines),  с денонощни полети, с два терминала и четири паралелни писти. Терминал 1 е открит през 1999г. и е във формата на вълна. От него се изпълняват международни полети, но e по-тесен и по-неудобен. Терминал 2 е открит през 2008г. и е във вид на чайка, освен това е по-модерен и просторен. Той е в три части: основна зала, коридор и фоайе. В процес на строеж е трети терминал, като разширението се налага във връзка с повишения пътникопоток от 60 мил. на 80 мил. пътници.


Услуги предлагани на Международно летище Шанхай Пудонг (PVG)
Услугите и удобствата, с които аерогара Шанхай Пудонг обслужва своите гости покриват всички стандарти за летището. Два хотела, молове за пазаруване, храна и напитки се предлагат в ресторанти и кафенета на доста високи цени. Бизнес център, обменни бюра, банка, банкомати, магазини, които предлагат безмитни стоки, подаръци и сувенири. Два паркинга има до всеки терминал, офис за коли под наем очаква своите клиенти. Хората с увреждания получават специално внимание при предварителна заявка към авиокомпанията, с която ще пътуват.

Достъп до и от Международно летище Шанхай Пудонг (PVG)
До летището може да стигнете с високоскоростния влак Маглев, първата в света магнитна ж. п. линия със скорост 430км. в час, със спирки и на двата терминала, което е доста скъпо удоволствие, но предпочитано от туристите заради емоцията от високата скорост. Пътниците ползват още градското метро, автобусни линии. С мини автобусчета може да отидете до хотела, който сте резервирали.

 

Име на летището: Shanghai Pudong International Airport
IATA код: PVG
Адрес: S1 Yingbin Expy, Pudong, Shanghai, Китай
Терминали: 2
Най-близки градове: Шанхай (30 км)
          
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банка  
магазин за сувенири
кафене     
офис за коли под наем        
бюро за загубени и намерени вещи       
паркинг       
Wireless (Wi-Fi) интернет зона


РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ШАНХАЙ ПУДОНГ
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ШАНХАЙ ПУДОНГ

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.