ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Денпасар - Бали - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ДЕНПАСАР - БАЛИ (DPS)Международно летище Денпасар (DPS)

Международно летище Нгура Рай е с IATA код: DPS. На английски се изписва по следния начин Ngurah Rai International Airport, а също и I Gusti Ngurah Rai International Airport. Летището е по-известно под името Международно летище Денпасар. Разположено е в южната част на остров Бали и е само на 13 км от Денпасар - основния град на острова. Летище Денпасар Нгура Рай е третия по натовареност аеропорт в Индонезия. Името Нгура Рай e на националния герой, загинал в борбата за независимост на Индонезия.

Летище Денпасар (DPS) има два терминала, като единият е предназначен за вътрешни полети, а другият е за международни. Терминалите се намират на близко пешеходно разстояние един от друг. Терминалът за международни полети е построен в типичен индонизийски архитектурен стил. Само на три километра от летището се намира така популярният курорт Кута на остров Бали.

Услуги предлагани на Международно летище Денпасар (DPS)
На летище Денпасар Нгура Рай  може да намерите следните услуги: информационни бюра, банкомати, банки, бюра за обмяна на валута, поща, интернет, аптека и VIP ложа. За любителите на шопинга, тук ще намерите безмитен магазин и дизайнерски аутлет. За приятния престой и комфорт са налични различни видове ресторанти и кафенета. Летището разполага със SPA център, в който може да се отпуснете за релаксиращ масаж преди полет. До сградата на терминала е паркинга, предлагащ 2000 паркоместа за кратък и дълъг престой.

Достъп от и до Международно летище Денпасар (DPS)

С автобус
Спирките на автобусите се намират пред терминалната сграда. Продължителността на автобусното пътуване до курорта Кута е само 10 минути. Ако желаете да пътувате до Денпасар, то ще трябва да пътувате приблизително 50 минути. Някои от по-големите хотели имат собствен по-луксозен автобусен транспорт - така наречените шатъли.

С такси
Таксита ще намерите пред изходите на пристигащите пътници. За да ползвате такси е нужно предварително да си закупите ваучер от офиса на таксиметровата компания, който се намира до изхода на аеропорта.

С автомобил под наем
Тук може да вземете автомобил под наме от следните компании, които имат представителства: Avis, Budget, Europcar, Herz, Sixt.

С автомобил
Ако ползвате автомобил от Денпасар, то следвайте пътната маркировка, която ще ви насочва към курорта Кута, а след това посоката към летището е също добре обозначена.

Име на летището: I Gusti Ngurah Rai International Airport
IATA код: DPS
Адрес: Jalan Raya Gusti Ngurah Rai, Tuban, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80362, Индонезия 
Терминали: 2
Най-близки градове: Кута (3 км), Денпасар (13 км)        
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банка  
магазин за сувенири
кафенета    
безмитни магазини      
бюро за загубени и намерени вещи       
SPA ценрър       
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ДЕНПАСАР - БАЛИ
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ДЕНПАСАР - БАЛИ

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.