ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Сингапур - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ СИНГАПУР (SIN)Международно летище Сингапур Чанги (SIN)
Международно летище Сингапур Чанги е с IATA код: SIN. На английски се изписва по следния начин: Singapore Changi Airport. Летището отстои на 20 км. от Сингапур и е създадено през 1981г. Следва период на бурно развитие и в 1988г. получава приз за най-добро летище в света. Тази награда аеропортът защитава и до днес, като е начело на класацията поддържайки високото ниво на обслужване и стандарти за качество. През годините летище Сингапур Чанги (SIN) е получило повече от 620 отличия, като 28 пъти е спечелило титлата за най-добро летище в света. То заема  16-то място в света по натовареност, като обработва 68 мил. пътници, обслужва над 100 авиокомпании, а те летят до над 70 страни и повече от 300 дестинации. Singapore Changi Airport е основното гражданско летище, което обслужва Сингапур и е един от най-големите транспортни центрове в Азия.


Аерогарата има четири терминала. Първият е открит през 1981г., като е претърпял обновяване. Той обслужва до 24 мил. пътници. Вторият е открит през 1991г. и е с богат избор за пазаруване, храна и обслужване. Трети терминал е отворен през 2008г. За последния с право може да се твърди, че е жива атракция със супер удобства и отлична оценка от посетителите, с басеин, кинозала, градина с 200 вида пеперуди и зеленина. Прекараните мигове на летище  Сингапур до следващия полет са истинско удоволствие за гостите и посетителите. Поради непрекъснатото нарастване на потока от пътници, летището отговаря на търсенето като през 2017г. открива четвърти терминал. Има и частен луксозен терминал, наречен JetQuay CIP терминал. Той е подобен на първокласния терминал Lufthansa на летище Франкфурт, но е отворен за всички пътници, пътуващи във всички класи на всички авиокомпании. За да го ползвате ще е нужно да заплатите допълнителна такса за да имате достъп до него. Услугите, с които аеропортът посреща и изпраща пътникопотока максимално задоволяват всички пътници.

Услуги предлагани на Международно летище Сингапур Чанги (SIN)
Информационни гишета, заведения за храна, търговска част с магазини с безмитни стоки, сувенири и маркови магазини са с широко отворени врати. Тук безпроблемно ще намерите: банкови услуги, офиси за коли под наем, безплатен интернет, стая за молитва, зала за пушачи. Пасажерите се обслужват от високо квалифициран персонал. Летището разполага с 5 паркинга. Хора в неравностойно положение получават специално внимание, като предварително направят заявка за съответните услуги към авиопревозвача, с който ще пътуват.

Jewel Changi Airport
Jewel (Бижуто) представлява нова 10 етажна сграда, която е с пет етажа над земята и още пет в сутерена. Тя e отворена на 17.04.2019 г. и е многофункционална структура, като главно играе роля на търговски център, свързващ терминали 1, 2 и 3. Част от този проект ще помогне за разширяването на Терминал 1.

Най-голямата атракция на летището е 40-метровия водопад HSBC Rain Vortex. Водата от него пада на каскади през огромен кръгъл отвор в средата на Jewel, а това се счита за най-високия водопад на закрито в света.
Първо ще чуете водопада с гръмотевичните си звуци, които сякаш идват от небето, а след това и ще видите това невероятно красиво творение. Пътниците могат да преминават през различните зоните за пазаруване и хранене, намиращи се във външните секции на Jewel, а след това да се отправят към центъра му.

Тук ще намерите повече от 280 обекта за търговия на дребно и хранене. Така летище Jewel Changi може да бъде представено като красив търговски център, който е изпълнен от зелени площи, свързващи се с летището. Това не е летищен терминал, тук няма гейтове за качване или заминаване и всеки може да го посети.

Новият комплекс Jewel Changi Airport служи за множество цели на пътниците. Той играе важна роля за свързването на терминали 1, 2 и 3 (пътниците, които пътуват до и от Терминал 4 може да вземат автобус), офертите включват услуги за ранно настаняване и съоръжения за съхранение на багаж, както и хотел YOTELAIR Singapore Changi Airport със 130 стаи. Предвидени са най-различни забавления за пътниците с дълъг престой, включително IMAX кино център с 11 салона. Може да наемете безплатно за 12 часа преносима батерия за зареждане на мобилни устройства. Jewel's Shiseido Forest Valley представлява градина на 4 етажа и множество пешеходни алеи, разположени сред повече от 235 000 кв. метра зеленина, всички около водопада Vortex.


Достъп до и от Международно летище Сингапур Чанги (SIN)

С автобус
Достъпът до и от летище Сингапур Чанги (Singapore Changi Airport) се осъществява с автобуси номер 36 и 36А.

С такси
Такси може да вземете от всеки терминал, като може да направите и предварителна резервация след връзка с таксиметровите оператори. Важно е да напомним е, че ако ползвате услугите на такси, е добре да имате точна сума за разплащане, защото таксиметровите  шофьори не връщат ресто.


Име на летището: Singapore Changi Airport
IATA код: SIN
Адрес: Airport Blvd, Сингапур
Терминали: 4
Най-близки градове: Сингапур (20 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин
стая за молитви
басейн
кинозала
градина
хотел        

паркинг         
коли под наем         
конферентни зали         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона  
 

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ СИНГАПУР
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ СИНГАПУР

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.