ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Куала Лумпур - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КУАЛА ЛУМПУР (KUL)

Международно летище Куала Лумпур (KUL)
Международно летище Куала Лумпур е с IATA код: KUL. На английски се изписва по следния начин: Kuala Lumpur International Airport, а на малайски: Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Той е основното обслужващо столицата на Малайзия, като се нарежда сред най-големите летища в Югоизточна Азия. Летище Куала Лумпур отстои на 45 км. от едноименния град.  Летището е открито през 1998г. и е основна база на Malaysia Airlines (Малайзийските авиолинии). Обслужва 60 милиона пътници годишно и 1.2 мил.товари внос и износ и се нарежда на 23-то място сред най-натоварените летища. Аерогарата се управлява от Malaysia Airports.

Международното летище Куала Лумпур има два основни терминала - KLIA1 и KLIA2. KLIA1 се използва от малайзийските авиолинии, докато KLIA2 е терминала за нискотарифните авиопревозвачи. И двата терминала са на разстояние около 1,5 км и могат лесно да бъдат достигнати за около 3 минути при пътуване със специален за това влак.

Услуги предлагани на Международно летище Куала Лумпур (KUL)
Услугите предлагани на летище Куала Лумпур са както следва: магазини, ресторанти, заведения за хранене и напитки, офис за коли под наем. Безплатен интернет, стая за молитва, душове, бизнес център, стаи за майки с бебета, медицински център, поща, зала за пушачи, обменно бюро и масажни услуги допълват списъка. Хората с увреждания получават специално внимание за желаните от тях услуги при предварителна заявка към съответната авиокомпания. Терминалът е с модерен дизайн, дори има пресъздадена естествена тропическа гора.

Достъп до и от Международно летище Куала Лумпур (KUL)
Аеропортът е лесно достъпен. Съществуват връзки  с всички магистрали на полуострова. До летището пътува скоростен влак и транзитен влак, който спира на по-малко спирки. Автобусите пътуват денонощно на всеки 30 мин. Естествено са налични и таксита, както и автомобили. Паркинг за автомобилите осигурява безопасността им.

 

Име на летището: Kuala Lumpur International Airport
IATA код: KUL
Адрес: 64000 Sepang, Selangor, Малайзия
Терминали: 2
Най-близки градове: Куала Лумпур (45 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин
стая за молитви
хотел        

паркинг         
коли под наем         
конферентни зали         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона  
 

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ КУАЛА ЛУМПУР
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ КУАЛА ЛУМПУР

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.