ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Аман - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ АМАН (AMM)Международно летище Аман (AMM)
Международно летище Аман Кралица Алия е с IATA код: AMM. На английски се изписва по следния начин Amman - Queen Alia International Airport. Той се намира на 32 км. от столицата Аман на Хашемитското кралство Йордания или още наричано за по-кратко Йордания. Седалище е на авиокомпания Royal Jordanian (RJ) и база на Jazeera Airways и Jordan Aviation. Летището е построено през 1983г. и е кръстено на кралица Алия - трета съпруга на крал Хюсеин. Летището  има нов уникален терминал от 2013г. и е сред най-добрите летища в близкия изток, обслужващо около 7 мил. пътници годишно. Летището в Аман разполага с два терминала: Южен терминал 1 (South Terminal 1) и Северен терминал 2 (North Terminal 2).

Услуги предлагани на Международно летище Аман (AMM)
Услугите, с които аерогарата посреща и изпраща пътникопотока са: банкомати, интернет, кафенета и ресторанти, магазини за безмитни и други стоки, обменни бюра, ВИП-ложи и офис за коли под наем. Хората с увреждания получават специално съдействие при предварителна заявка към съответната авиокомпания. Паркинг с 1300 паркоместа очаква своите клиенти.

Достъп от и до Международно летище Аман (AMM)

С такси
Достъпът от и до летище Аман се осъществява с таксиметрови автомобили. Такситата предлагат бързи, сигурни, удобни и на разумни цени транспортни услуги до всяко място в Аман. Услугата е идеална за всички пътници, които не са направили предварителна резервация за придвижване след пристигането си. Цените на таксиметровите услуги се определят по закон чрез Съвета за транспортна организация в Йордания и са изложени в близост до паркинга за таксита на изходите на летището.

С автобус
За да се придвижите също може да ползвате и услугите на обществения автобусен транспорт - Sariyah shuttle bus. Спирката на автобуса се намира пред залата за пристигащи.


Име на летището: Amman - Queen Alia International Airport
IATA код: AMM
Адрес: Alpha Building, 2nd Floor ​39052, Йордания
Терминали: 2
Най-близки градове: Аман (32 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зала за пушачи        
офис за загубени вещи         
помещение за майки с деца         
детски кът        
безжичен интернет         
конферентна зала (срещу заплащане)   

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ АМАН
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ АМАН

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.