ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.
Международно летище Баку Хейдар Алиев (GYD)
Международно летище Баку Хейдар Алиев е с IATA код: GYD. На английски се изписва по следния начин Heydar Aliyev International Airport. Летище Хейдар Алиев се намира на 20км.  североизточно от столицата на Азербайджан - Баку. Аеропортът е построен през 1933 г. по време на съветската епоха. През 2004 г. е преименувано на бившия президент на Азербайджан – Хейдар Алиев. Летището е най-голямото в Азербайджан. То е хъб на Azerbaijan Airlines, както и база на Azal Avia Cargo, Buta Airways и Silk Way West Airlines. Летището е много модерно и приветливо.


Услуги предлагани на Международно летище Баку Хейдар Алиев (GYD)
Летището разполага с 2 терминала. Тук може да намерите 5 гишета, от които да получите актуална информация, касаеща вашия полет. На летището може да закупите местна SIM карта. Различните азербайджански оператори и техните тарифи ще ви предоставят всичко необходимо за да може да приемате телефонни повиквания и текстови съобщения в Азербайджан. Услугите на летище Баку са в крак с всички нови технологии и задоволяват и най-взискателния поток от пътници. Тук ще откриете обменни бюра, банкомати, банка, ресторанти, кафенета, магазини за подаръци и сувенири, които отварят широко врати за шопинг. Налични са машини за опаковане, които да предпазят вашия куфар от повреди, както и колички за по-удобно предвижване, ако сте с повече багаж. Спешен пункт, кабини за пушачи и офис за коли под наем, допълва списъка от услуги. Международното летище Хейдар Алиев (GYD) предлага безплатен безжичен интернет из целия Терминал, който е достъпен във всички обществени места, обекти, кафенета и магазини, както и в залите за изчакване на пътниците от бизнес класа. Хората с увреждания получават специални услуги и грижи при предварителна заявка.

Други услуги, които са налични на Летище Баку: вендинг машини, библиотека, станция за зареждане на електронни устройства - таблети, лаптопи, мобилни телефони, стая за молитви, офис за възстановяване на ДДС, бръснарница, поща, спални капсули за почивка и релакс, застрахователни услуги.

На летище Баку Хейдар Алиев (GYD) има зала за пътниците в бизнес класа, която се казва AZAL Lounge, която се намира на първия етаж в зона А на Терминал 1. Тук можете да получите специално обслужване. Вежливият персонал ще извърши регистрацията за вашия полет, ще приеме вашия багаж, ще ви помогне да извършите предполетната проверка на безопасността, паспортния и митническия контрол и ще ви съпроводи до главната зала на пасажерите от бизнес класа на Азербайджанските Авиолинии, където ще продължите своя отдих в очакване на полета си.

Достъп до и от Международно летище Баку Хейдар Алиев (GYD)

С автобус
Автобусите Aeroexpress се движат от Терминал 1 и Терминал 2 до жп гара Баку (м/с „28 май“). Автобусите се движат от 06:00 до 01:00 на следващия ден. Докато пътувате от летището до жп гара Баку, автобусът спира на моста Сурахани и м/с на Короглу. Времето за пътуване от летището до гарата е 30 минути. Моля, имайте предвид, че времето за пътуване може да варира в зависимост от времето и условията на трафика.

С такси
Спирката на държавната таксиметрова служба Baku Taxi се намира на изхода на Терминал 1 на Международното Летище Хайдар Алиев. Можете да резервирате такси на будката на Терминал 1, чрез Call Center, както и чрез мобилно приложение. Baku Taxi Service LLC е единствената държавна таксиметрова служба, работеща в Азербайджан. Като държавна таксиметрова служба е гаранция за вашата безопасност. 

С автомобил под наем
На летището има представителство на следните компании за автомобили под наем: Herz, Sixt.

Паркинг
Капацитетът на двата паркинга на летището е над 2 хиляди паркоместа. На Терминал 1 има 835 паркоместа, а на Терминал 2 паркоместата са 1166. Работното време на паркингите е целогодишно и без прекъсване.


Име на летището: Heydar Aliyev International Airport
IATA код: GYD
Адрес: Heydar Aliyev International Airport, Heydər Əliyev Adına Beynəlxalq Hava Limanı 
Терминали: 2
Най-близки градове: Баку (20 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банка        
библиотека        
автомобили под наем        
стая за молитви    
безжичен интернет         
поща https://aviotravel.eu/images/stories/airports/letishte-baku-heydar-aliyev_.jpg
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ БАКУ ХЕЙДАР АЛИЕВ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.