Тук може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority
Получете информация за ценa на самолетен билет чрез директно обаждане в центъра за резервации. Работно време от понеделник до петък: 09:00-17:00. Почивни дни:  събота и неделя.

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТМеждународно летище Бейрут (BEY)

Международно летище Бейрут е с IATA код: BEY. На английски се изписва по следния начин Beirut - Rafic Hariri International Airport. Летището се намира на 9 км. на юг от центъра на столицата на Ливан - Бейрут. Известно е още и под името Рафик Харири (Rafic Hariri) и обслужва град Бейрут и околностите. Седалище е на националната авиокомпания на Ливан: Middle East Airlines (ME) и чартърната компания Wings of Lebonon. Аерогарата е открита през 1954г. на мястото на старо малко летище.

Аеропортът притежава един пътнически терминал, който се състои от три части: западно и източно крило и главна зала, две писти, пожарна станция и подземен гараж. Аерогарата се нарежда на второ място в Близкия изток и се явява основна врата за вход в държавата. Управлението на летището се извършва от дирекция, подчинена на министерството на транспорта и благоустройството на Ливан.

Услуги предлагани на Международно летище Бейрут (BEY)
Услугите с които летище Бейрут посреща и изпраща 6-милионния пътникопоток са: бюро за информация, банкови услуги, безмитна зона, магазини за пазаруване, кафенета и ресторанти. Офис за коли под наем, паркинг с 2350 паркоместа, пощенски офис, медицински център, ВИП ложи, стаи за молитва за християни и мюсюлмани допълват списъка. Безплатен интернет достъп може да се ползва за 30 минути.

Хората с увреждания получават специално съдействие и услуги след предварителна заявка към авиокомпанията, с която пътуват. Повечето зони на летището разполагат с рампи и асансьори, тоалетни, телефони и множество други удобства и услуги, които да са лесно достъпни за хората в неравностойно положение и да осигурят максимален комфорт.

Достъп от и до Международно летище Бейрут (BEY)

С такси
Достъпът до летището се осъществява с таксита по магистралата. Продължителността на пътуването е около 20 минути. Таксиметровите услуги, които се предлагат на летището се извършват от сертифицирани таксита, паркирани до терминалната сграда и са с логото на летището. Тъй като цените на тези таксита се регулират от органите на летището, те имат единна официална тарифа. Предлагат се и други редовни таксита, но преди да се качите в тях, трябва предварително да се спазарите за цената на услугата им.

С автомобил под наем
Ако желаете да разполагате по всяко време с автомобил и да сте незвисими, когато пътувате, то може да вземете и кола под наем. Следните компании за автомобили под наем имат представителства на летището: DEALERS, HERTZ CAR RENTAL, AVIS, BUDGET, NATIONAL, CITY CAR и EUROPCAR.


Име на летището: Beirut Rafic Hariri International Airport
IATA код: BEY
Адрес: Rafic Hariri International Airport, Beirut, Beirut Governorate, Lebanon
Терминали: 1
Най-близки градове: Бейрут (9 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
безмитни магазини        
офис за загубени вещи         
офиси за автомобили под наем        
медицински център        
безжичен интернет         
стаи за молитви  

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ БЕЙРУТ
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ БЕЙРУТ

 

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ОНЛАЙН ЧЕКИРАНЕ

РЕГИСТРИРАН БАГАЖ

РЪЧЕН БАГАЖ

ГРУПОВО ПЪТУВАНЕ

ВИЗА ЗА ПЪТУВАНЕ

ПЪТУВАНЕ С МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ

ПЪТУВАНЕ С КУЧЕ ИЛИ КОТКА


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.