ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Сеул - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ СЕУЛ (ICN)

Международно летище Сеул Инчеон (ICN)
Международното летище в Сеул носи името Инчеон и е с IATA код: ICN. На английски се изписва по следния начин: Seoul Incheon International Airport. То отстои на 70 км. от Сеул - столицата на Южна  Корея и е едно от най-натоварените в света, както и най-голямото летище в Южна Корея. Аеропортът е сравнително нов, като за първи път стартира полети през 2001 г. Летище Сеул Инчеон (ICN) има 3 писти и 2 терминала. Терминалът на международното летище в Инчеон има общо 111 гейта, като 44 са в терминал 1, 30 са в новата зала А (свързан с терминал 1), а 37 са в терминал 2. На летището оперират 250 гишета за регистрация на пътници. Аерогарата е построена върху изкуственно създадена земя между два острова. Чест прави на служителите на 5 звездното летище, че то оглавява класацията  за "Най-добро летищно обслужване" и обработка на около 71 мил. пътници годишно. Наградата  за най-бързо обработване на пътникопотока също е на летище Сеул Инчеон. Обработването на пътниците, които пристигат отнема 19 минути, а за заминаващите отнема 12 минути, в сравнение за средните за останалите летища за пристигане 60мин. и за заминаване 45мин. Летище Инчеон е главният център на авиокомпаниите Korean Air и Asiana Airlines.


Услуги предлагани на Международно летище Сеул Инчеон (ICN)
Международно летище в Сеул Инчеон е обзаведено с всички екстри за пътуващите до и от него. Представя традиционни обичаи, организира безплатни турове в столицата при по-дълги престои, притежава дори голф игрище. Услугите, с които компетентните служители посрещат и изпращат пътникопотока изпълват дълъг списък и остават отлични впечатления от летището. Туристическо, информационно и обменно бюра са налични за всички посетители. На летището оперират офиси на застраховки за пътуване, офиси за мобилни телефони и за коли под наем. Бизнес интернет - кафе, бизнес център, факс услуги, болница и аптека са на разположение на всички нуждаещи се. Молитвена стая, пощенски услуги, фризьорски салон, сауна и зала за пушачи очакват своите посетители. За приятния престой на летище Инчеон врати отварят магазини за безмитни стоки, ресторанти с разнообразна храна, кафенета, заведения за безалкохолни напитки, казино, зимна градина с пързалка, музей на Корейската култура и елегантен салон Airstar Terrase. Паркинг с 4000 места за кратък и 6000 места за дълъг престой предлага безопасен престой на автомобилите. Хората с увреждания получават специални услуга при предварителна заявка от съответния авиопревозвач.

Достъп до и от Международно летище Сеул Инчеон (ICN)
Достъпът до и от летището се осъществява с влак, с кола, с такси и с ферибот. Пътуващите автобуси са с широки седалки за повече пътници. Специални лимузини работят денонощно от град Сеул до летище Инчеон и в обратната посока.


Име на летището: Seoul Incheon International Airport
IATA код: ICN
Адрес Terminal 1: 272, Gonghang-ro, Jung-gu, Incheon, Republic of Korea 22382
Адрес Terminal 2 : 446, Je2terminal-daero, Jung-gu, Incheon, Republic of Korea 22382
Терминали: 2
Най-близки градове: Сеул (70 км)
          
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банка  
магазин за сувенири
кафене 
аптека  
голф игрище
поща
фризьорски салон
сауна
зимна градина с пързалка  
офис за коли под наем        
бюро за загубени и намерени вещи       
стая за молитви        
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ СЕУЛ
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ СЕУЛ

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.