ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Доха - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ДОХА (DOH)Международно летище Доха (DOH)
Международно летище Доха е с IATA код: DOH. На английски се изписва по следния начин Doha Hamad International Airport. Летището се намира на около 15 км от центъра на столицата на емирство Катар. Летище Доха Хамад (DOH) има две успоредни писти, като разстоянието между тях е 2 км. Едната писта е с дължина 5 км., а втората е с дължина малко над 4 км. На Международно Летище Хамад е разположен новия хъб на авиокомпания Qatar Airways.

Услуги предлагани на Международно летище Доха (DOH)
Летище Доха Хамад (DOH) започва да работи през 2014 година, като замени предишното летище Doha International Airport. Новото летище е проектирано да бъде удобно за пътуващите, но в същото време е и много луксозно. То осигурява приятно изживяване за пасажерите с просторните си зони със 138 гишета за регистрация, многобройните бюра за обслужване и бързо обработване при преминаване на процедурите по сигурността. Архитектурата на Летище Доха е зашеметяваща. Изисканата обстановка посреща всеки тръгнал на път с изтънченост и елегантност. Разнообразието за пазаруване и хранене е също на високо ниво. Тук ще откриете една от най-големите безмитни зони за пазаруване в света, съчетаваща много бутици и магазини. На летището има три джамии, безплатен безжичен интернет, бизнес ложа, денонощен пощенски офис, паркинг с над 1000 паркоместа.

В случай че има голям престой между полетите Ви, може да отпочинете и възстановите преди отново да се качите на следващия самолет в хотелът на Международно Летище Хамад. Разбира се, че лтището разполага и със стаи за почивка с удобни кресла за отпускане преди полет, както и качване на борда с предимство за пътниците, нуждаещи се от специална помощ, и пътуващите без придружител непълнолетни лица.

Летище Доха Хамад също така предлага перфектни възможности както за работа, така и за почивка и забавление. За тези, които се нуждаят от комуникация са налични компютри, вградени в удобни работни пространства. Причудливи скулптури ще покажат на най-малките пътници запомнящи се изследователски мисии.

Още от следните удобства и услуги за семействата ще откриете на Международно летище Доха (DOH): бебешки колички, закрити кътове, оборудвани с телевизори, компютри и зони за игра, стаи за родители с бебета и малки деца.

Достъп до и от Международно летище Доха (DOH)

С такси
Най-подходящия и удобен транспорт е с такси. При нормален трафик продължителността на пътуването до и от центъра на града е около 15 мин.

С автобус
Пред терминалната сграда на пристигащите спират множество автобуси до различни хотели в града. Моля да проверите, дали хотлът, който сте резервирали предлага такава услуга.

С лимузина
Летище Доха предлага и лимузини под наем, но те са съответно и на доста повисока цена.  

Коли под наем
Може да резервирате предварително и кола под наем, но тъй като движението в града обикновено е много натоварено, това се препоръчва само на доста опитн шофьори.

 

Име на летището: Doha Hamad International Airport
IATA код: DOH
Адрес: P.O.Box 24659, Doha, Qatar
Терминали: 1
Най-близки градове: Доха ( 15 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
сейф           
гардероб           
помещение за майки с деца           
 детски кът           
 свободен достъп до интернет           
зали за конференции   

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ДОХА
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ДОХА

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.