ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Джакарта - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ДЖАКАРТА (CGK)Международното летище Джакарта (CGK)

Международното летище Джакарта е с IATA код: CGK. На английски се изписва по следния начин Soekarno - Hatta International Airport. Летище Джакарта е познато още и под името Международно летище Сукарно - Хата. То е основният аеропорт на Индонезия и обслужва Джакарта на остров Ява. Намира се в Benda, Tangerang, което е на около 20 км северозападно от центъра на Джакарта. Носи имената на двама души, първия президент на Индонезия - Сукарно и неговия вицепрезидент Мохамед Хата. Летището заема седмо място в света през 2017г. като мегахъб на редовните авиокомпании, а през 2018г. е класирано на второ място като мегахъб за нискотарифните авиокомпании.

Международното летище Джакарта разполага с 3 пътнически терминала, а също така и със специален товарен терминал за вътрешни и международни товари. Летище Джакарта (CGK) е проектирано от Paul Andreu - френски архитект, проектирал летище Шарл де Гол в Париж. Аерогарата печели награди за архитектура, като не напразно е известно като градина в рамките на летището или летище в градината. Първи и втори терминал са в стила на индонезийската национална архитектура, а третия е в модерен стил от стъкло, метални рамки и колони. В района има голф игрище. В момента е започнат и четвърти терминал, който все още не е завършен.

Услуги предлагани на Международното летище Джакарта (CGK)
Услугите, с които аеропортът Сукарно - Хата обслужва пътникопотока са: бюра за информация за заминаващи и пристигащи полети, банки, банкомати, обмяна на валута, безплатно ползване на интернет Wi-Fi. На всичките три терминала на летището има налични стаи за родители и детски площадки. Други услуги, от които може да имате нужда са: опаковане на багаж, туристически агенции, галерия, заседателни зали, безмитни магазини, търговски обекти, ресторанти, наем на електрически скутери и зона за релакс. Пътниците, които искат да пушат, може да ползват специалната градина за пушачи. Паркинг очаква клиентите си, като предлага краткотраен и продължителен престой.

Достъп от и до Международното летище Джакарта (CGK)

С автобус
Безплатен автобус оперира между терминалите. Достъпът до летището се осъществява с автобуси, които ще ви заведат до желаната от вас дестинация. Билетите се продават на гишетата за билети, разположени във всички терминали или директно от водача в автобуса.

С такси
Таксиметрови компании предлагат своите услуги. Ще ги откриете пред сградата на летището. Има различни типове такси според тяхната цена, които имат различни цветови схеми: бюджетни, редовни, специални и предплатени таксита. Много туристи съобщават, че са жертва на някаква измама след ползването на такси. За да избегнете неприятности, нашата препоръка е предварително да проучите, кои са официалните реномирани компании.

 

Име на летището: Jakarta Soekarno - Hatta International Airport 
IATA код: CGK
Адрес: Tangerang City, Banten 19120, Индонезия
Терминали: 3
Най-близки градове: Джакарта (20 км)        
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банка  
магазин за сувенири
кафенета    
безмитни магазини      
бюро за загубени и намерени вещи       
галерия       
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ДЖАКАРТА
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ДЖАКАРТА

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.