Тук може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority
Получете информация за ценa на самолетен билет чрез директно обаждане в центъра за резервации. Работно време от понеделник до петък: 09:00-17:00. Почивни дни:  събота и неделя.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

Международно летище Манила (MNL)
Международно летище Манила е с IATA код: MNL. Пълното име на летището на английски е: Ninoy Aquino International Airport. Летището е разположено на 7 км южно от столицата на Филипините и обслужва района около нея. Аеропортът има четири пътнически терминала, като единият от тях обслужва трафика само на вътрешните полети. Наличен е също така и карго терминал. Летището е отворено през цялата година и годишният му трафик достига около 40 милиона души. Повече от 40 авиопревозвача излитат и кацат на летището, като изпълняват редовни, сезонни и чартърни полети.


Услуги предлагани на Международно летище Манила (MNL)
Всички четири терминала споделят общи писти, но са отделени един от друг, затова е много важно да следите информационните табели и да сте сигурни към кой точно терминал се отправяте. Всеки един от терминалите предлага на пасажерите информационно бюро, от където пътуващуте могат да потърсят допълнително специализирано упътване и помощ.

Безплатен W-Fi достъп до интернет може да ползвате на Терминал 1, Терминал 2 и Терминал 3. Скоростта на интернета не е много бърза, но се правят подобрения за да се увеличи.

Международно летище Манила има множество заведения за хранене, хранителни магазини, ресторанти и барчета, които задоволяват глада и жаждата  на пътниците. Терминал 1 предлага коктейл-барове за всички заминаващи и пристигащи. На Терминал 1, Терминал 2 и Терминал 3 има офиси на банки, както и обменни бюра и банкомати.

За шопинг любителите има също достатъчен брой магазини за опаковани хранителни продукти, напитки, алкохол и тютюневи изделия. Богата гама от сувенири, подаръци, вестници, списания и всякъкви възможни пътни принадлежности се предлагат на всеки един от терминалите. Безмитни магазини са на разположение само на Терминал 1. Медицински екипи за спешна помощ са на разположение за всички пасажери на всеки от терминалите.

Ако търсите ВИП салон, то може да откриете дори два такива - на Терминал 1 и на Терминал 3. Тук ще Ви предложат вестници, списания, телевизия, интернет, топли и студени напитки, както и качване на борда с предимство.

Летище Манила предлага улеснено предвижване за хората с увреждания. Налични са специални рампи, инвалидни столове и подходящи санитарни помещения. Ако се нуждаете от помощ по време на вашия престой на летището или по време на самолетното Ви пътуване, моля да се свържете предварително с наш агент, който да придвижи съответната заявка към авиокомпанията. Услугата е безплатна.

Паркирането на летище Манила също е улеснено. Всеки един от терминалите прелага зона за паркиране. На Терминал 1 има паркинг с максимален капацитет до 500 автомобила. В зависимост от близостта до терминала има три подзони, които носят съответно следните букви A, B и C. Терминал 2 предлага над 1000 паркоместа, разпределени отново в две зони. На Терминал 3 има модерен, закрит паркинг, който е на няколко етажа. На Терминал 4 се предлагат най-малко паркоместа - само 155. Тъй като тук кацат и излитат само вътрешни полети, затова и тази бройка на паркоместата е достатъчна.


Достъп до и от Международно летище Манила (MNL)

С автобус
Тук ще откриете доста автобуси на градския транспорт. Общо девет са автобусните линии, които пътуват от и до летище Манила. Маршрутни автомобили тръгват всеки ден от четирите терминала на летището и пътуват до центъра на Манила и обратно.

С такси
Задължително е предварително да попитате, каква е цената за превоза до съответната точка, до която желаете да ви заведе таксиметровия шофьор. Не се препоръчва да приемате оферти, които се предлагат от непознати на изхода на терминала. Продължителността на пътуването от летище Манила до центъра на града е в пряка зависимост от трафика, като може да трае от 20 до 60 минути.

 

Име на летището: Manila - Ninoy Aquino International Airport
IATA код: MNL
Адрес: Pasay, 1300 Metro Manila, Philippines
Терминали: 4
Най-близки градове: Манила (7 км)
            
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
банки         
заведения за хранене          
ВИП салон      
магазини          
свободен достъп до интернет           
паркинг

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ МАНИЛАРЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ МАНИЛА

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ОНЛАЙН ЧЕКИРАНЕ

РЕГИСТРИРАН БАГАЖ

РЪЧЕН БАГАЖ

ГРУПОВО ПЪТУВАНЕ

ВИЗА ЗА ПЪТУВАНЕ

ПЪТУВАНЕ С МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ

ПЪТУВАНЕ С КУЧЕ ИЛИ КОТКА


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.