ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Осака - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ОСАКА (KIX)

Международно летище Кансай (KIX)
Международно летище Кансай е с IATA код: KIX. На английски се изписва по следния начин: Kansai International Airport. То обслужва района на град Осака в Япония. Летището е на 49 км югозападно от град Осака.

Японският аеропорт е разположен на изкуствено построен остров в средата на залива Осака. Инфраструктурата е толкова голяма, че може да се види чак от космоса. Причината да се изгради тази уникална и впечатляваща мегаструктура във водата е била в липсата на пространство. Така летище Кансай се нарежда в списъка на най-интересните, необикновени и странни летища в света. Летище Кансай отваря врати на 04.09.1994г., за да облекчи пренаселеността на Osaka Itami Airport (ITM). В момента Osaka Itami Airport се използва само за вътрешни полети в Япония.

Международно летище Кансай (KIX) се състои от два терминала: Терминал 1 и Терминал 2. Терминал 1 проектиран от италианския архитект Ренцо Пиано, е най-дългият летищен терминал в света с дължина 1,7 км. Летището служи като международен хъб за следните авиокомпании: All Nippon Airways, Japan Airlines и Nippon Cargo Airlines, а също и като център на авиокомпания Peach Aviation, първият международен нискотарифен превозвач в Япония.

Летището е на  30-то място по натовареност в Азия и 3-то по натовареност в Япония. Втората писта с дължина от 4000 м  и ширина от 60 м е открита на 02.08.2007г. От юни 2014г. летище Кансай се превърна в азиатски център, със 780 седмични полета до Азия и Австралия, 59 седмични полети до Европа и Близкия изток и 80 седмични полета до Северна Америка.

Услуги предлагани на Международно летище Кансай (KIX)
Оперативният център / Информационен център T1 координира всички летищни информационни услуги. Центърът ще  ви помогне за всичко, като се започне от информация относно полети, достъп и летищни съоръжения, до приемане на изгубени деца и заемане на инвалидни колички.

Центърът за туристическа информация за посещаващи региона Кансай предлага туристическа информация за Кансай и останалата част на Япония на английски, китайски и корейски. Също така тук се продават билети за влак за чуждестранни пътници, както и билети за други транспортни услуги. Може да бъде направена резервация за хотели в цяла Япония.

Голямо разнообразие от видове на телекомуникации ще намерите на японския аеропорт. Чувствайте се свободни да използвате услугата за безжична LAN мрежа KIXs. Услугата за безжична LAN мрежа може да се използва във всички зони на Терминал 1 (с изключение на някои части от трафика за международни пристигащи), на автогарата на Терминал 1, на железопътната гара, всички зони на Aeroplaza, всички зони на Терминал 2 и всички области на залата Sky View Observation.

Има специално гише за зареждане. Тук можете да използвате собствения си компютър и да зареждате електронни устройства като мобилни телефони и смартфони. Имате опция също за наемане на мобилни телефони.

Летището предлага лекарски и зъболекарски кабинет. Лекарите и медицинските сестри от университетската болница Киндай дежурят за спешна първа помощ и лечение. KIX DENTAL OFFICE осигурява дентална помощ, отговаряща на изискванията на всички пациенти. Приемат се пациенти веднага, когато пациентът изпитва болка, като трябва да имате японска здравна застраховка. За да се отговори на нуждите на пациентите, чието лечение не може да бъде покрито от японското здравно осигуряване, трябва да притежавате застраховка, която да има покритие в Япония.

В зоната за масаж може да отпуснете тялото си след дълго пътуване. Предлагат се рефлексотерапия за подути крака както и масаж за цялото тяло или само за долната част на гърба. Само за 15 минути може да се освежите с една терапия на лицето.

На летището има още стая за молитви, стая за пушачи, както и панорамна площадка за наблюдаване на излитащите и кацащите самолети.


Достъп от и до Международно летище Кансай (KIX)

С автобус
Отидете до автобусната спирка извън 1-ви етаж на Терминал 1. Билети можете да закупите от автоматите за продажба на билети. За да хванете автобус от Терминал 2: трябва да отидете до автобусната спирка извън 1-ия етаж на Терминал 2.

С влак
Японското летище Кансай предлага на своите посетители и удобен транспорт с влак

С високо скоростен ферибот
Ако правите връзка от Международно летище Кансай (KIX) с полет от Kobe Airport (UKB) може да ползвате високо скоростен ферибот, като продължителността на пътуването е само 30 минути.

С такси
Пред сградата на терминала има различни стоянки на таксита, които са разпределени за съответните дестинации както следва: 1 предварително резервирани таксита (юг), 2 за дестинация префектура Вакаяма, 3 за кратки дестинации, 4 за инвалиди, 5 за дълги дестинации, 6 до шатъл автобусите на летището, 7 предварително резервирани таксита (север)

 

Име на летището: Kansai International Airport
IATA код: KIX
Адрес: 1 Senshukukokita, Izumisano-shi, Osaka 549-0001, Japan
Терминали: 2
Най-близки градове: Осака (49 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банкомати        
офис за загубени вещи         
помещение за майки с деца         
детска площадка         
безжичен интернет         
лекарски и зъболекарски кабинет

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ОСАКАРЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ОСАКА

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.