ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Делхи - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ДЕЛХИ (DEL)Международно летище Делхи (DEL)

Международно летище Делхи е с IATA код: DEL. На английски се изписва по следния начин Indira Gandhi International Airport. Индийският международен аеропорт е главна порта за вход в страната. Той отстои на 16 км. от столицата на Индия - Ню Делхи. Летището носи името на дъщерята на първия премиер на Индия - Индира Ганди (Indira Gandhi). То е построено е в периода от 1930г. до 1986г. Международно летище Делхи е най-натоватеното летище в Южна Азия и разполага с три терминала, като обслужва над 70 мил. пътници годишно.

Услуги предлагани на Международно летище Делхи (DEL)
Услугите, с които летището посреща и изпраща пътникопотока са: бюра за информация, банкомати, банка, обменни бюра, мол, магазини за безмитни стоки, подаръци и сувенири, ресторанти, кафенета, барчета за бърза закуска, безплатен достъп до интернет, стая за молитви и аптека. Има бюро за наемане на кола с шофьор, самостоятелно не се предлагат автомобили. Хората с увреждания получават специално внимание и услуги при предварителна заявка към авиокомпанията, с която ще пътуват.

Достъп от и до Международно летище Делхи (DEL)

С такси или авторикша
Достъпът до летище Делхи се осъществява по добре обозначен маршрут с такси или авторикша.

С автобус
Има различни автобуси, които имат спирки на терминалите на летището и ще ви заведат до центъра на града. Продължителността на пътуването до центъра е около 50 минути.

С метро
Метрото е доста редовно и е на всеки 20 мин. С него може да стигнете до централна ж.п. гара.

 

Име на летището: Delhi - Indira Gandhi International Airport
IATA код: DEL
Адрес: New Delhi, Delhi 110037, Индия
Терминали: 3
Най-близки градове: Ню Делхи (16 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банка         
медицински център         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет
аптека 

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ДЕЛХИ
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ДЕЛХИ

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.