Дублирани места в самолет

Дублаж на места

Продажбата на повече места от реално наличните в самолета е напълно нормално. Понякога може да бъде отказано на някои пътници да летят, въпреки че са си закупили самолетен билет. Как да реагирате в такава ситуация?

Първоначално авиокомпанията търси доброволци, които да се откажат от конкретното пътуване, преди да откаже пътуването на даден пътник. Авиокомпанията ще Ви предложи:

  • ваучери за пътуване, които могат да достигнат до 1500 евро в зависимост от класата, в която е резервиран билетът Ви

  • настаняване в хотел, ако се наложи да останете до следващия полет

  • безплатна вечеря, съответно закуска и обяд, ако полетът на следващия ден е късно следобед


Точно каква сума ще получите зависи от конкретният полет и авиокомпания. Като компенсация може да пожелаете места в бизнес класа за следващия полет.

При попадане в подобна ситуация Ви препоръчваме да се обърнете към агента на съответната авиокомпания и да се информирате, как ще бъдете компенсирани за причиненото неудобство. Ако не попитате на место се предполага, че доброволно се съгласявате с промяната. Ако изчакате след приключване на пътуването да получите компенсация, е много вероятно да не получите нищо.

Резервирай онлайн хотел тук

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

10 НАЧИНА ДА РЕЗЕРВИРТЕ ЕВТИН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ ВСИЧКИ ОФЕРТИ ТУК

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ЕКЗОТИЧНИ ПОЧИВКИ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание и анализираме трафика на посещенията на този сайт. Научете повече тук.