ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Какво представлява пътническата такса за самолетен билет или така наречената такса обслужване?

Пътническа такса за самолетен билет

Пътническа такса за самолетен билет (на английски service fee) се добавя към цената на всеки издаден самолетен билет. Тази такса включва много и разнообразни допълнителни услуги, които Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предоставя на своите клиенти. Ето и най-важните от тях:

Персонално внимание към всеки един клиент на Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел

Възможност за резервиране на полети на редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании

Обработване на всяка една резервация и правилно издаване на самолетния билет

Професионално организирано пътуване, като се следят ежедневно всички настъпили промени по разписание на полети.

Своевременна информация при анулиране на полет от страна на авиопревозвача

Указване на съдействие при преговори с авиокомпании, застрахователи и летища

Предлагане на допълнителни съпътстващи туристически услуги, като летищни трансфери, застраховки и хотелско настаняване

Професионално отношение при възникване на проблем с резервация
 Вече повече от 15 години трупаме опит. Ние сме професионалисти в сферата на авиацията. Това е Вашата гаранция за правилното обработване на всяка една резервация и коректно издаване на всеки един самолетен билет, според условията на IATA (International Air Transport Association - Международната асоциация за въздушен транспорт) и условията на всяка авиокомпания. В случай на необходимост, ние сме Вашият представител при преговори с авиокомпании, застрахователи и летища.

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага лесна, бърза и удобна резервация и закупуване на самолетен билет, а също така и други допълнителни туристически услуги. Ние сме на Ваше разположение за да получите пълната информация относно Вашата резервация и пътуване. Ние винаги ще Ви информираме навреме за евентуална промяна в разписанието или анулиран полет. Пътническата такса за самолетен билет Ви гарантира сигурно и коректно планиране на Вашето пътуване, както и неговото осъществяване. Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел Ви спестява време и пари.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.