ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

10 НАЧИНА ДА РЕЗЕРВИРТЕ ЕВТИН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

10 НАЧИНА ДА НАМЕРИТЕ ЕВТИН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Как да намерите евтин самолетен билет?

Търсите евтин самолетен билет? Подходящ ли е моментът? Може би вече сте сравнили или пък сте попаднали на добра оферта на сравнително добра цена, но искате да намерите най-добрият вариант. Колкото и да е странно, цените на самолетните билети от една до друга дестинация не са еднакви през цялата година. Основни фактори при ценообразуването на самолетния билет са търсенето и предлагането. Колкото повече хора искат да пътуват на дадена дата в определен час, за определена дестинация и с една и съща авиокомпания, толкова по-висока става цената на самолетния билет. Вие се нуждаете само от малко търпение и съобразителност в проучването.

10 НАЧИНА ДА НАМЕРИТЕ ЕВТИН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

евтин самолетен билет


1. Не бъдете прекалено претенциозни за датите на заминаване и пристигане. Така ще успеете да намерите по-евтин самолетен билет. Когато правите резервацията си проверете датите +/- 3 дни преди и след първоначалния Ви план за пътуване. Понякога се оказва, че има значително по-ниска цена.

2. Желателно е да избягвате натоварените дни за полети (уикенда, Коледа, Нова Година, летни отпуски, национални празници), за да можете да се възползвате от изгоден нискотарифен период. Повечето авиокомпании увеличават с по 20 евро на посока цените си в петък, събота и неделя. Следователно колкото по-променливи са датите Ви, толкова е по-голям шансът да намерите самолетен билет на добра цена.

3. Най-добрите дни за купуване на билет са вторник, сряда, четвъртък и събота (полунощ), затова винаги резервирайте полетите си в тези дни. Авиокомпаниите обновяват цените си чрез глобалната дистрибуционна система (GDS - Global Distribution System ) всеки вторник, сряда и четвъртък вечер. В събота, в полунощ, незакупените резервации се изчистват автоматично от системата и се открива нова категория полети на по-ниски цени.

4. Много е важно условие е да прекарате нощта на събота срещу неделя на мястото на дестинацията Ви - това е така нареченото Неделно Правило.

5. Изберете си привлекателни големи летища и резервирайте непривлекателни часове (рано сутрин или късно вечер). До големите летища обикновено има много повече полети, конкуренцията между авиокомпаниите е по-голяма и цената става по-ниска.

6. Купите билета си предварително. Има специални по-изгодни оферти при закупуване на билети 7, 14 или 21 дни предварително.

7. Много по-евтино ще Ви излезе ако сте готови да изберете полет с прекачване - неудобството от прекачването ще си заслужава.

8. Проверете ако има няколко летища в един град. Възможно е те да имат различни летищни такси.

9. Ако имате нужда от еднопосочен билет за дадено пътуване, проверете за всеки случай и цената за двупосочен билет. Двупосочният може да се окаже по-евтин, дори и да използвате само едната отсечка.

10. Свържете се с наш консултант. Посъветвайте се, без значение колко сложно пътуване желаете да осъществите. Aviotravel ще сравни цените на самолетни билети измежду всички налични авиокомпании, покриващи всички световни дестинации и ще Ви предложи най-удобните и най-изгодни за Вас варианти.


Вече сте натрупали знанията и уменията, как да намерите най-добрите оферти за евтини самолетни билети. Започнете да планирате следващата си ваканция за по-малко пари сега!

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.