ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Къде можем да заплатим самолетен билет?

Заплащане на самолетен билет

Можете да заплатите резервацията си чрез банков превод в България в Райфайзенбанк или Бнака ДСК. Когато правите банков превод за плащане на самолетни билети или хотелско настаняване, като "Oснование за плащане" посочeте следните 2 елемента:

1. Номера на резервацията

2. Фамилията на латиница по лична карта на първият пътник в резервацията

Плащания чрез банков превод в България могат да се получават в лева по следните сметки на АВИОТРАВЕЛ ЕООД:

Райфайзенбанк
банков код: RZBBBGSF
IBAN: BG49 RZBB9155 10643 05209

Намерете най-близкия до Вас клон на Райфайзен банк
Банка ДСК
банков код: STSABGSF
IBAN: BG33STSA93000021663379
Намерете най-близкия до Вас клон на Банка ДСК


Попълнете правилно полето "Основание за плащане". Ако данните, въведени в полето "Основание за плащане", не отговарят на данните от резервацията, няма да можем да идентифицираме резервацията и тя ще бъде отменена. В случай на много резервации (с различни кодове за потвърждение), моля направете отделен банков превод със съответната сума за всяка една от резервациите.

Плащането трябва да се извърши до 24 часа след като направите резервацията, иначе тя ще бъде отменена. В случаи, когато са резервирани промоционални места или последни места в дадена класа, авиокомпанията може да изпрати съобщение за по-ранно заплащане от 24 часа. Имайте в предвид, че ако направите резервацията си в петък, то тя трябва да бъде заплатена в същия ден, тъй като повечето от банковите клонове не работят през събота и неделя.

Ако желаете да закупите самолетен билет на полет на нискотарифна авиокомпания като Wizz Air и до датата на Вашият полет остават по-малко от 14 дни, тогава заплащането трябва да се извърши веднага, задължително и само в клон на РАЙФАЙЗЕН БАНК или БАНКА ДСК в България. Сумата се превежда в български лева.

Заплащане на самолетен билет на Wizz Air с дата на заминаване, която е след 14 дни и повече. Заплащането трябва да се извърши в български лева до 24 часа в клон на БАНКА ДСК или РАЙФАЙЗЕН БАНК в България.

Ако желаете да закупите самолетен билет на други нискотарифни авиокомпании като EasyJet, Ryanair, тогава заплащането трябва да се извърши веднага, задължително и само в клон на РАЙФАЙЗЕН БАНК или БАНКА ДСК в България. Сумата се превежда в български лева.

Ако телефонният номер за контакт, въведен при предварителната резервация, е невалиден, AVIOTRAVEL може да отмени резервацията Ви.

Всички разходи, свързани с плащането по банков път се поемат от клиента. Сумата в банковия превод трябва да покрива пълната сума на резервацията. В случай че полученото плащане не покрива пълната сума на резервацията, тя ще бъде отменена.

В случай че не получите потвърждение на резервацията си до 24 часа след като сте направили банковия превод, моля да се свържете с нашия център за резервации, за да проверите дали плащането Ви е получено. От Вас може да бъде поискано потвърждение за плащането в случай, че не може да бъде проследено.

Неидентифицирани плащания се връщат обратно на първоначалната банкова сметка, като се приспаднат административните разходи.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.