Използване на мобилни устройства в самолет

С мобилен телефон, таблет или лаптоп в самолет

Независимо дали са кратки или дълги полетите,  пасажерите имат нужда от развлекателно занимание за неусетно и приятно пътуване на борда на самолета. Авиокомпаниите също са заинтересовани от това и за удобство на пътниците си в гърбовете на седалките монтират монитори, за гледане на филми, видеоклипове или музика. Същите може да бъдат монтирани на падащи усртройства от тавана на самолета. На тях може да се наблюдават показателите: като височина, на която лети самолета, скорост, външна температура, изминало и оставащо време до достигане на дестинацията и др. Малчуганите пък могат да ги ползват за интересните видеоигри.

Ако Вашето желание е да се качите на борда на самолета със собствения си мобилен телефон, лаптоп, таблет или друго мобилно устройство, за да го ползвате по време на полета, трябва да знаете, че това се забранява от авиокомпаниите при излитане и кацане. Мобилните устройства трябва да бъдат поставени в режим полет от съображение за сигурност. Пътуващите и ползващи електронните устройства са длъжни да се съобразяват и да не пречат на останалите пътници и да не нарушават комфорта им. На летището устройствата се проверяват и сканират при проверката от компетентните служители.

Някои битови електроуреди, като: преса за коса, електрическа самобръсначка или електрическа четка за зъби, могат да бъдат взети на борда на самолета, но е забранено тяхната употреба.

Пушачите трябва да са наясно, че електронните цигари също са електронни устройства. В ръчния багаж може да се пренасят, но използването им от пътници и членове на екипажа е абсолютно забранено по време на полета.

Уважаеми пътници всички тези мерки са във връзка с Вашето безопасно пътуване, бъдете разумни и спазвайте правилата на борда на самолета за да бъде полета Ви безпроблемен!

Лек полет ВИ пожелава Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ!

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.