ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Какво представлява електронният самолетен билет?

Електронен самолетен билет

Самолетният електронен билет е документа, който удостоверява договорните взаимоотношения между даден авиопревозвач и пътуващия, направил резервация за самолетно пътуване. Самолетният билет се изпраща на пътника по електронна поща във формата на електронен самолетен билет или така наречения e-ticket.

След заплащане на самолетния билет, Вие няма да получите стандартния хартиен самолетен билет. Резервацията Ви ще бъде запазена в нашата система и в системата на авиокомпанията. Вие ще получите на е-мейла електронен документ (най-често във формат: Word или PDF), на който са отбелязани номера на Вашата резервация и цялостен маршрут за пътуването.

Моля да проверите внимателно още веднъж данните в резервацията:
- името и фамилията на пътника (пътниците) изписани правилно на латиница по документа за самоличност, с който ще пътува(т)
- датите на полета (полетите)
- маршрута на полета (полетите)
 
Съветваме Ви, когато сте в чужбина да носите с вас разпечатан електронния си самолетен билет. В някои държави, полицията може да пожелае да види доказателство на документ за обратното Ви пътуване.

Разгледайте тук кое какво означава на електронния Ви самолетен билет.

Как да разбера от кое летище и от кой терминал ще пътувам?
Тази информация е изписана на електронния самолетен билет, който ще получите. За всички редовни полети, получавате тази информация след като резервацията Ви и плащането по нея са потвърдени.

Какво представлява code-share полет?
Code-share полет е полет, който се изпълнява съвместно от две авиокомпании. В следствие на съвместните (кооперирани) полети пътниците получават по-голям избор от дестинации и услуги. От английски code-share означава споделен код, т.е. полетът се осъществява от два авиопревозвача. Например, ако резервирате пътуване от Лондон до Чикаго с авиокомпания Lufthansa, ще се чекирате на гише на Lufthansa, но можете да пътувате с полет на United Airlines.

Как да се регистрирам за полета с електронен самолетен билет?
В деня на пътуването, около 2 часа преди обявения час на полета трябва да се явите на гишето на съответната авиокомпания с разпечатан електронен самолетен билет и валиден паспорт или лична карта, с които сте направили резервацията си. Въз основа на тези документи Ще ви бъде издадена бордна карта, с която ще се качите в самолета.


Ето и предимствата на електронния самолетен билет
Електронният самолетен билет е много по-сигурен, защото не може да го забравите в къщи. Дори това да се случи, резервацията си остава в авиокомпанията и Вие може да се явите на летището само с документ за самоличност.

Ако загубите или Ви бъде откраднат самолетния билет, Вие може да го разпечатвате многократно.

Може да се регистрирате за полета онлайн с паспорта или личната си карта, който сте използвали при резервация, и с номера на електронния си билет ще получите бордната си карта.

Електронният самолетен билет ще Ви спести време, защото ще го получите на електронната си поща.

Електронният самолетен билет ще Ви спести разходи, защото издаването на електронен билет е безплатно, както и дубликат в случай на загубване.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.