ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Самолетният електронен билет е документа, който удостоверява договорните взаимоотношения между даден авиопревозвач и пътуващия, направил резервация за самолетно пътуване. Самолетният билет се изпраща на пътника по електронна поща във формата на електронен самолетен билет или така наречения e-ticket.

След заплащане на самолетния билет, Вие няма да получите стандартния хартиен самолетен билет. Резервацията Ви ще бъде запазена в нашата система и в системата на авиокомпанията. Вие ще получите на е-мейла електронен документ (най-често във формат: Word или PDF), на който са отбелязани номера на Вашата резервация и цялостен маршрут за пътуването.

Моля да проверите внимателно още веднъж данните в резервацията:
- името и фамилията на пътника (пътниците) изписани правилно на латиница по документа за самоличност, с който ще пътува(т)
- датите на полета (полетите)
- маршрута на полета (полетите)
 
Съветваме Ви, когато сте в чужбина да носите с вас разпечатан електронния си самолетен билет. В някои държави, полицията може да пожелае да види доказателство на документ за обратното Ви пътуване.

Разгледайте тук кое какво означава на електронния Ви самолетен билет.

Как да разбера от кое летище и от кой терминал ще пътувам?
Тази информация е изписана на електронния самолетен билет, който ще получите. За всички редовни полети, получавате тази информация след като резервацията Ви и плащането по нея са потвърдени.

Какво представлява code-share полет?
Code-share полет е полет, който се изпълнява съвместно от две авиокомпании. В следствие на съвместните (кооперирани) полети пътниците получават по-голям избор от дестинации и услуги. От английски code-share означава споделен код, т.е. полетът се осъществява от два авиопревозвача. Например, ако резервирате пътуване от Лондон до Чикаго с авиокомпания Lufthansa, ще се чекирате на гише на Lufthansa, но можете да пътувате с полет на United Airlines.

Как да се регистрирам за полета с електронен самолетен билет?
В деня на пътуването, около 2 часа преди обявения час на полета трябва да се явите на гишето на съответната авиокомпания с разпечатан електронен самолетен билет и валиден паспорт или лична карта, с които сте направили резервацията си. Въз основа на тези документи Ще ви бъде издадена бордна карта, с която ще се качите в самолета.


Ето и предимствата на електронния самолетен билет
Електронният самолетен билет е много по-сигурен, защото не може да го забравите в къщи. Дори това да се случи, резервацията си остава в авиокомпанията и Вие може да се явите на летището само с документ за самоличност.

Ако загубите или Ви бъде откраднат самолетния билет, Вие може да го разпечатвате многократно.

Може да се регистрирате за полета онлайн с паспорта или личната си карта, който сте използвали при резервация, и с номера на електронния си билет ще получите бордната си карта.

Електронният самолетен билет ще Ви спести време, защото ще го получите на електронната си поща.

Електронният самолетен билет ще Ви спести разходи, защото издаването на електронен билет е безплатно, както и дубликат в случай на загубване.

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.