ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Qantas

Авиокомпания QANTAS (QF)

Брой на самолетите: 189
Брой на служителите: 32 489
Пътници на година: 26,8 милиона
Приходи от продажби (в А$): 377 милиарда
Брой на редовни дестинации: 75
Полети на ден: 725
Член на Oneworld: 01 феруари 1999г.
Програма за лоялни клиенти: Qantas Frequent Flyer
Основнa базa: Сидни
IATA код: QF
Видове въздухоплавателни средства: Airbus A330-300, Airbus A380, Boeing 737-400, Boeing 737-800, Boeing 747-400, Boeing 767-300, Boeing 787.


Авиокомпания Qantas е най-голямата австралийска авиокомпания със седалище в Сидни. Авиопревозвача е специализиран в изпълнението на вътрешни и международни въздушни превози на пътници и товари. Компанията е основана на 16.11.1920г. под името Queensland and Northern Territory Aerial Services Limited (от там идва и съкращението Qantas), като по-късно съкращението става официалното име. Първоначално флотата на компанията се е състояла само от един двуместен самолет, но през 1926г. Qantas получава лиценз за изработване на самолети и до 1928г. попълва флотата си със 7 самостоятелно направени De Havilland DH.50 и DH.9. Основната база на компанията е Sydney Airport, а като второстепенна използва Melbourne Airport.

Първият международен полет на авиокомпанията е до Сингапур през май 1935г. През годините на Втората световна война авиопревозвачът губи около половината от самолетите си и след края и е национализиран. През следващите години авиокомпанията активно се развива, като закупува нови самолети и разширява мрежата си от маршрути.

Според изследването на Skytrax, през 2008г. авиокомпания Qantas заема трето място в списъка на най-добрите авиокомпании в света. Днес самолетите на превозвача обслужват 75 направления по цял свят, като обхващат държави разположени на шест континента.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.