ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Finnair

Авиокомпания FINNAIR (AY)

Брой на самолетите: 61
Брой на служителите: 8 798
Пътници на година: 7,4 милиона
Приходи от продажби (в EUR): 124 милиона
Брой на редовни дестинации: 63
Полети на ден: 251
Член на SkyTeam: 01 септември 1999г.
Програма за лоялни клиенти: Finnair Plus
Основни бази: Хелзинки
IATA код: AY
Видове въздухоплавателни средства: Еърбъс, Боинг и Ембраер

Авиокомпания Finnair е основана през 1923г. и e еднa от петте най-стари авиопревозвачи в света, които оперират без прекъсване на дейността си от основаването. Основната база на Finnair е летището в Хелзинки – Вантаа.

Авиокомпания Finnair оперира по маршрути до над 60 града в света, като обслужва полети до Ню Йорк, Маями, Банкок, Хонг Конг, Осака, Токио, Шанхай, Сингапур и др. Авиолинии Finnair предлагат и вътрешни полети до всички големи градове във Финландия.

На борда на самолетите на авиокомпания Finnair се сервират напитки и закуски. На борда ще намерите и персонална система за развлечения на пасажерите.

Авиокомпания Finnair принадлежи към алианса Oneworld и си сътрудничи с превозвачи от алеанса като например  American Airlines, British Airways и Aeroflot.

Авиокомпания Finnair е сред най-сигурните авиопревозвачи в света, като в своята история няма нито една самолетна катастрофа със смъртни случаи. В авиолинии Finnair работят изключително добре обучени и квалифицирани пилоти.

Авиопарка на Finnair се състои от над 60 самолета от следните типове: Еърбъс, Боинг и Ембраер. Средната възраст на самолетите, с които оперира Finnair не надвишава 5 години.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.