ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания American Airlines

Авиокомпания AMERICAN AIRLINES (AA)

Брой на самолетите: 619
Брой на служителите: 73 401
Брой на редовни дестинации: 260
Полети на ден: 3 400
Програма за лоялни клиенти: AAdvantage
Основна база: Форт Уорт, Тексас
IATA код: AA
Видове въздухоплавателни средства: Boeing 777-223ER, Boeing 767-323ER, Boeing 767-223ER, Boeing 757-223, Boeing 737-823, MD -80


American Airlines е една от основателките на Oneworld и е една от най-големите авиокомпании в света. Със своите филиали American Eagle и American Connection, тя обслужва 260 дестинации - включително повече от 150 в САЩ. В международен план авиокомпанията лети до почти 40 страни. Мрежата обхваща точки в Северна Америка, Карибския басейн, Латинска Америка, Европа и Тихия океан. American Airlines имат големи свързващи центрове в Далас / Форт Уърт, Чикаго O' Хеър, Лос Анджелис, Маями и Ню йорк (летище LaGuardia), Бостън и Сан Хуан.

За дългите международни полети American Airlines предлага три класи на обслужване на своите самолети Boing 777, включително легла в първа класа и седалки заемащи формата на легло в бизнес класата.

За другите международни полети American Airlines разполага с 2 класи на обслужване на самолетите Boeing 767-300, Boeing 757, и Boeing 737. На самолетите Boeing 767-300 се предлага две класи на обслужване - бизнес класа със седалки заемащи формата на легло и икономична класа в основна част на самолета. На самолетите Boeing 757 и Boeing 737  се предлага също две класи на обслужване - бизнес и икономична класа.

За вътрешните полети в САЩ - American Airlines предлага първа и икономична класа. American Airlines предлагат безплатна храна в първа класа на повечето вътрешни полети в САЩ, и храна, която се продава в икономична класа на American Airlines и American Eagle. Някои трансконтинентални полети се изпълнява със самолети Boeing 767-200, при които има три класи на обслужване.

American Airlines е в партньорство с Finnair и LAN Airlines и LAN Peru, освен това има и широк кръг от търговски споразумения с Qantas. American Airlines са одобрени за партньорство с British Airways, Iberia и Royal Jordanian. American Airlines има също и партньорство с Japan Airlines по маршрути през Тихия океан. American Airlines оперира съвместно с повечето от своите Oneworld партньори. Освен авиокомпаниите от алианса на Oneworld, авиопревозвачът е в съвместни отношения с Alaska Airlines,  Cape Air, China Eastern Airlines, Deutsche Bahn, El Al, Etihad, EVA Air, GOL, Gulf Air, Hawaiian Airlines и  Jet Airways Qantas с филиал Jetstar, и Westjet.

Програмата за лоялни клиенти на авиокомпания American Airlines се казва AAdvantage и започва още през далечната 1981г. Това е първата програма за лоялни клиенти на авиокомпания в света. AAdvantage предлага на своите членове най-иновативни начини да се печелят и обратно изкупуват мили, а с авиокомпаниите от алианса на Oneworld, програмите са още по-гъвкави от всякога.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.