ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Japan Airlines

Авиокомпания JAPAN AIRLINES (JL)

Брой на самолетите: 279
Брой на служителите: 46 287
Пътници на година: 48 милиона
Приходи от продажби (в US$): 20 милиарда
Брой на редовни дестинации: 88
Полети на ден: 710
Член на SkyTeam: 01 април 2007г.
Програма за лоялни клиенти: JAL Mileage Bank
Основни бази: Токио, Осака, Нагоя и Окинава
IATA код: JL
Видове въздухоплавателни средства: Airbus A300, Boeing 737-800, Boeing 747-200, Boeing 747-300, Boeing 747-400, Boeing 767-200, Boeing 767-300, Boeing 777-200, Boeing 777-300, Boeing 787, McDonnell Douglas MD-80, McDonnell Douglas MD-90


Japan Airlines е националната авиокомпания на Япония, със седалище в Токио и базови летища Narita International Airport (за международни полети) и Tokyo International Airport (за вътрешни полети). Компанията е основана през 1951г. от японското правителство с цел обслужване на националните нужди от авиопревози в следвоенния период. Първите маршрути на Japan Airlines се обслужват от три самолета Martin, предоставени от компанията Northwest Airlines, а не след дълго към тях са прибавени и Douglas DC-3, Douglas DC-4, Douglas DC-6 и Douglas DC-7.

Първият си международен полет компанията извършва през 1954г. по направлението Токио – Сан Франциско, този маршрут съществува и до днес под името 001. През 1960г. Japan Airlines се сдобива и с първия си реактивен самолет – Douglas DC-8. През годините авиокомпанията активно се развива  и днес е един от най-големите авиопревозвачи в Азия, с няколко дъщерни предприятия: Hokkaido Air System, JAL Express, JALways, J-Air, Japan Air Commuter, Japan Transocean Air и Ryukyu Air Commuter.

От 2007г. компанията е член на съюза Oneworld и самолетите и обслужват 88 вътрешни и международни направления. Japan Airlines предлага самолетни билети до страни като Русия, Германия, Франция, Китай, Индия, САЩ, Мексико, Австралия и др.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.