ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания LAN Airlines

Авиокомпания LAN (LA)

Брой на самолетите: 96
Брой на служителите: 16 844
Пътници на година: 15,4 милиона
Приходи от продажби (в US$): 436 милиона
Брой на редовни дестинации: 71
Полети на ден: 408
Член на SkyTeam: 01 юни 2000г.
Програма за лоялни клиенти: LANPASS
Основна база: Сантяго
IATA код: LA
Видове въздухоплавателни средства: Airbus 340-300, Airbus 320-200, Airbus 319, Airbus 318, Boeing 767-300 ER

Авиокомпания LAN Airlines е националния авиопревозвач на Чили и е една от най-големите в Южна Америка. Извършва редовни полети до дестинации в Латинска Америка, САЩ, Карибския басейн, Океания и Европа. LAN Airlines е основана от командващия Военно-въздушните сили на Чили Артуро Мерино Бенитез и започва да лети през 1929г. като Linea Aeropostal Santiago-Arica.

Основната и база се намира на международно летище Артуро Мерино Бенитез в Сантяго. Освен това има и други бази: на международно летище Хорхе Чавез, международно летище Марискал Сукре, международно летище Хосе Хоакин де Олмедо, международно летище Министро Пистарини и на международното летище в Маями.

През 2010г. флотът на LAN Airlines наброява 96 самолета от следните типове: Airbus 340-300, Airbus 320-200, Airbus 319, Airbus 318, Boeing 767-300 ER

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.