ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Malaysia Airlines

Авиокомпания MALAYSIA AIRLINES (MH)

Брой на самолетите: 76
Брой на служителите: 14 000
Пътници на година:  20,7 милиона
Брой на редовни дестинации: 53
Полети на ден: 448
Член на One World:  2013
Програма за лоялни клиенти: 
Enrich
Основнa базa: Куала Лумпур
IATA код: MH
Видове въздухоплавателни средства: Airbus А330-300 и Airbus А380-800, Boeing 737-800.

Малайзийски авиолинии (Malaysia Airlines) е националния авиокопревозвач на Малайзия. Авиокомпанията е основана е през далчената 1946 г. Авиопревозвача е с основана база на Международното летище Куала Лумпур (KUL), като в същото време е и най-големия превозвач с полети от Куала Лумпур до Азия, Океания и Европа. Malaysia Airlines е член на съюза One World. Към 2016 г. авиокомпанията изпълнва полетите си с 76 самолета, от които Airbus (А330-300 и А380-800) и Boeing 737-800.

Пътническите класи на Малайзийските авиолинии предлагат едно наистина комфортно пътуване. Самолетите на Малайзийските авиолинии (Malaysia Airlines) предлагат икономична и бизес класа, а първа класа има само на Airbus A380.  В икономична класа пътниците пътуват в удобни седалки, като всяка предлага система за забавление: над 90 филма, 70 телевизионни програми и 400 музикални албума и игри. За пътниците в бизнес класа е превидено повече пространство, като облегалките се спускат назад за още повече комфорт по време на полет.

Пътниците са заобиколени от лукс в специалните салони на летищата. Най-новите филми, шоу програми и игри са част от забавленията на борда. Може да си вземете душ на летището и да се освжите, както и да се насладите на топла напитка и безплатен интернет.

Разрешеният безплатен ръчен багаж на авиокомпания Malaysia Airlines е с максимум 7 кг, като размери са 55х35х25 см. На пътниците в икономична класа се полага 1 брой багаж, а на тези в бизнес и първа – 2 броя. Относно чекирания багаж - сборът от размерите на не трябва да надвишава 115 см, като пътниците в икономична класа могат да вземат до 2 куфара от по 30 кг, тези в бизнес класа до 2 куфара по 40 кг. За пасацерите в първа класа позволения багаж е до 2 куфара по 50 кг.

Храната на борда на самолетите на Малайзийските авиолинии е обилна и разнообразна. Пасажерите в икономична класа могат да поръчват храната си, според диетични, медицински и религиозни предпочитания, като заявката трябва да е направена 24 часа по-рано. В бизнес и първа класа се предлага услугата Chef-On-Call. Това е менюто включващо 25 ястия – от традиционна малайзийска кухня, препоръки на шеф-готвача до лека храна и здравословни десерти. Редовните пътници винаги могат да очакват нови и свежи блюда на борда на Malaysia Airlines.

Авиокомпания Malaysia Airlines предлага на своите пътници програмата за лоялни клиенти Enrich.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.