ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Настаняване на младоженци в хотел

Младоженци в хотел

Ние се оженихме! Чудесна новина! За нея съществува само една дума: Поздравления! Следва звън на чаши с пенливо вино и блясък в очите, надежда за дълги години съвместен живот. Казват че живота е приказка, а семейния живот споделена приказка от двама влюбени, преминаваща през изпитания и изненади свързани с тръпката на любовта. Приказката  непремено минава през омайния дъх на напъпилите рози, през аромата на опияняващото руйно вино за да се спре пред дъха на очарованието и тъгата по изминалите неусетно години. Прав е този, който казва че бракът е единствената хазартна игра одобрена от църквата и само магията на любовта е тази, която му пречи да бъде капан за душите и личната свобода.

Поздравленията към младоженците в сватбения ден са безбройни, но всички имат едно най-важно пожелание: всеки настоящ и бъдещ ден да бъде по-хубав от изминалия, всяка година по-мъдра за сътворителите на приказката на живота.

Планирането на традиционното сватбено тържество е трудна задача и на помощ се включват родители, приятели, роднини, а в днешно време се разчита и на туристическите и сватбените Агенции, специализирали се за този ритуал. Агенцията Ви спестява време, стрес, средства и накрая имате уверенията за добрата организация на големия сватбен  ден.

За тези тържества обикновено най-подходящи са хотели, които посрещат младоженците в специално подготвени апартаменти за сватбената нощ. Гостите за тържеството се посрещат от персонала на хотела с "Добре дошли", като им се  предоставят  всички екстри като: фризьорски, масажни, фитнес услуги, украсата, фотографа, лимузината и нощувката.

Понякога поздравлението на любезните домакини се изразява в безплатното настаняване на младоженците във ВИП апартаментите на хотела, ако сватбата е в същия хотел и е скрепено с пожелание за дълъг и щастлив семеен живот.

Ако за този романтичен и незабравим ден Ви е необходима и помощта на Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ не се колебайте да се свържете с нас, а нашето пожелание към младоженците е: Банковата им сметка да бъде заредена с дълги години по 365 дни  щастие, здраве, късмет и много детска глъч.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.