ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Ние се оженихме! Чудесна новина! За нея съществува само една дума: Поздравления! Следва звън на чаши с пенливо вино и блясък в очите, надежда за дълги години съвместен живот. Казват че живота е приказка, а семейния живот споделена приказка от двама влюбени, преминаваща през изпитания и изненади свързани с тръпката на любовта. Приказката  непремено минава през омайния дъх на напъпилите рози, през аромата на опияняващото руйно вино за да се спре пред дъха на очарованието и тъгата по изминалите неусетно години. Прав е този, който казва че бракът е единствената хазартна игра одобрена от църквата и само магията на любовта е тази, която му пречи да бъде капан за душите и личната свобода.

Поздравленията към младоженците в сватбения ден са безбройни, но всички имат едно най-важно пожелание: всеки настоящ и бъдещ ден да бъде по-хубав от изминалия, всяка година по-мъдра за сътворителите на приказката на живота.

Планирането на традиционното сватбено тържество е трудна задача и на помощ се включват родители, приятели, роднини, а в днешно време се разчита и на туристическите и сватбените Агенции, специализирали се за този ритуал. Агенцията Ви спестява време, стрес, средства и накрая имате уверенията за добрата организация на големия сватбен  ден.

За тези тържества обикновено най-подходящи са хотели, които посрещат младоженците в специално подготвени апартаменти за сватбената нощ. Гостите за тържеството се посрещат от персонала на хотела с "Добре дошли", като им се  предоставят  всички екстри като: фризьорски, масажни, фитнес услуги, украсата, фотографа, лимузината и нощувката.

Понякога поздравлението на любезните домакини се изразява в безплатното настаняване на младоженците във ВИП апартаментите на хотела, ако сватбата е в същия хотел и е скрепено с пожелание за дълъг и щастлив семеен живот.

Ако за този романтичен и незабравим ден Ви е необходима и помощта на Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ не се колебайте да се свържете с нас, а нашето пожелание към младоженците е: Банковата им сметка да бъде заредена с дълги години по 365 дни  щастие, здраве, късмет и много детска глъч.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.