ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Какво се включва в цената на хотелско настаняване?

Цена на хотелско настаняване

Цените на човек ли са или за цяла стая?
Всички цени, които ще Ви предложим са калкулирани за цялата стая и за целия период на престоя Ви.
   
Включено ли е ДДС в цените за хотелското настаняване?
Да. Всички цени на хотелското настаняване са с включено ДДС.

Има ли други допълнителни такси, които трябва да бъдат заплатени на место в хотела?
Някои от хотелите не включват курортна или градска такса(City tax) и тя се заплаща на място, но това е изрично упоменато. Средствата събирани от тази такса, ще бъдат използвани за подобряване на инфраструктурата и реклама на дестинацията. Таксата се заплаща от туристите на рецепцията при самото настаняване. Таксата се заплаща от всички гости в зависимост от настаняването, което са избрали. В някои места за настаняване деца под 2 години са освободени от тази такса. Таксите варират от 2.00 евро до 5.00 евро на нощувка на човек за различните категории местата за настаняване.

   
Има ли отстъпки за деца?
Във всички хотели има отстъпки за деца, в зависимост от възрастта на децата тя е различна. Ние ще калкулираме отстъпката в общата цена. Когато попълвате онлайн запитване за цена на хотел, моля да попълните рождената дата на децата в графата "допълнителни забележки".

Има ли отстъпки за бебе?
В почти всички хотели има отстъпки за бебета (от 0 до ненавършени 2 години) и те биват настанявани безплатно. Затова ще е необходима рождената дата на бебето, за да бъде информиран хотела.

По-евтина ли е цената на двойна стая от колкото тази на единичната?
Да. Когато двама души пътуват заедно, цената на хотелската стая се разделя между двамата пътуващи. Така цената за двойно настаняване излиза по-изгодна за всеки от настанените.

По-скъпо ли струва единично хотелско настаняване?
Да. Повечето от хотелите не разполагат с единични стаи. Затова гост, който желае да бъде сам, се настанява отново в двойна стая. Така цената на самостоятелно настанен човек е по-висока от тази на човек ползващ двойно настаняване.

Има ли икономични оферти на ниски цени за хотелско настаняване?
Да, разполагаме с голям брой места за настаняване. Независимо дали търсите хотел в планината, на брега на морето или в провинцията, Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел ще Ви предложи най-добрите цени за хотелско настаняване, съобразени спрямо Вашия бюджет.

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.