ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Какви допълнителни услуги мога да ползвам в хотела?

Допълнителни услуги в хотел

Интернет - В повечето хотели има възможност за използване на интернет – безплатен или платен. Таксите се определят индивидуално от всеки хотел. Много хотели предлагат и безжичен интернет (Wi-Fi). Възможно е достъпът да бъде защитен с парола и да се наложи да заплатите допълнително, за да го използвате. Свържете се с рецепцията на хотела за да Ви уведоми, как можете да ползвате тази услуга.

Мини бар - е малък хладилник в хотелската стая. Мини-барът е зареден често с малки бутилки сок, алкохолни или безалкохолни напитки. Също така може да са включени бонбони, бисквити и други леки закуски. Някои хотели предлагат хранителни и нехранителни стоки, като чорапи, тоалетни принадлежности и презервативи. Цените обикновено са много високи в сравнение с подобни продукти закупени от магазина, защото гостът плаща за удобството при незабавен достъп, а също и за поддържането на асортимента. Гостите на помещението могат да ползват мини бара по всяко време по време на престоя си. Някои мини-барове използват инфрачервена светлина или други автоматизирани методи за отразяване на покупките. Това позволява лесното откриване на продуктите, които не са използвани. Тези модерни методи предотвратяват кражбата на продукти и загубата на приходи за хотелиера.

СПА услуги - Съкращението SPA означава Sanus Per Aquam или Здраве чрез вода. Рзаличните хотели предлагат много варианти за спа програми – процедури с минерална, морска вода или водорасли, подводни масажи и ароматотерапия. Спа услугите може да включват хамам – турска парна баня, руска баня, финландска сауна или кални бани и др. Също така на гостите се предлагат и голямо разнообразие от масажи.

Консиерж – служител на рецепция, който дава на гостите туристическа информация, и от когото можете да потърсите съвет, относно Вашия престой в града. С негова помощ, можете да резервирате маса в ресторант, билети за културни събития, самолетни билети, билети за концерти и други мероприятия.

Екскурзия – Някои от хотелите предлагат екскурзии, организирани за гостите до близки забележителности или атракции.
 
Ски гардероб – специални помещения за съхранение на ски и сноуборд оборудване. Има ги в хотели в близост до ски курорти

Събуждане по телефона – Ако на следващия ден Ви предстои ранно пътуване, може да поръчате по телефона на рецепцията тази услуга.

Трансфер
– При желание от Ваша страна, хотелът може да осигури превоз до летище, автогара, жп гара или до избрана от Вас точка . В зависимост от категорията на хотела, тази услуга може да се заплаща или да е включена в цената на хотелското настаняване. Тук може да поръчате трансфер от хотела до летището или трансфер от летището до хотела.


Конферентни условия - предоставяне на зали за конференции, коктейли, бизнес срещи, презентации и специални събития

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.