ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Какви са различните видове изхранване в хотела?

Изхранване в хотел

Тук Ви предлагаме основните видове изхранване в хотел. Някои хотели могат да Ви предложат и комбинация от изброените по-долу варианти или друг различен вариант, който е специфичен само за определен хотел. Най-срещаните видове изхранване в повечето места за настаняване са както следва по-долу:

OB (Only Bed)
– хотелската оферта включва само спане (без храна). Други съкращения, използвани за това понятие са RR, RO или OV. Провери налични стаи, които включват само настаняване.


B&B (Bed and Breakfast) – хотели за настаняване, предлагащи само нощувка и закуска. Безплатни напитки по време на закуската: чай, кафе, вода. Обикновено този тип хотели не предлагат друга храна. Провери налични стаи, които включват настаняване със закуска.

HB (Half Board) – полупансион - освен настаняване, включва две хранения: закуска и вечеря (или обяд). Безплатни напитки по време на закуската: чай, кафе, вода. Провери налични стаи на полупансион.

FB (Full Board) – понятие, употребяван от туроператори и туристически агенции. Означава пълен пансион (освен настаняване, включва закуска, обяд и вечеря). Направи онлайн проверка за налични стаи на фулборд.

AL (All Inclusive) представлява "шведска маса" за закуска, обяд и вечеря с разнообразие от салати, хлебчета, супи, основни, десерти и сирена; включени са напитки - алкохолни и безалкохолни, но само тези, които са местно производство, като не се обещават маркови питиета. Виното най-често е наливно, бирата също е наливна, безалкохолните са местни, соковете също. Още се предлагат чай, кафе, вода. Всички напитки са в неограничени количества и често не се сервират, а се вземат от някой от баровете. Провери налични стаи, които включват настаняване и изхранване на олинклузив.

UAl (Ultra All Inclusive) - е система включваща всички услуги от All Inclusive пакета плюс някои вносни алкохолни напитки и някои допълнителни услуги по усмотрение на администрацията на хотела (в някои хотели тази система присъства под наименование AEAI, HEAI, AIS, DAI, EAI, AAI, DLAI, HCAI и др.) Провери налични стаи, които включват настаняване и изхранване на ултраолинклузив.

ROH (Run Of the House) предполага настаняването да се извършва по усмотрение на администрацията на хотела (т.е. ако в хотела има различни типове стандартни стаи като например Land View, Sea View, Main Building, Club Room и т.н., при ROH настаняването може да е в който и да е от тези типове стаи в в зависимост от наличността към момента на настаняване). Провери налични стаи, които имат специално местоположение в хотела и предлагат гледка.ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.