ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Къде мога да заплатя моята резервация за хотел?

Заплащане на хотелска резервация

По какъв начин мога да заплатя своята хотелска резервация?
След като вече сте получили потвърждение за Вашата хотелска резервация, заплащането става по банков път в клон на Банка ДСК.

Проверка на данните в хотелската резервацията.
Преди да направите банковия превод, моля да проверите внимателно следните данни в хотелската резервация:
- Името и фамилията на пътниците на латиница изписани правилно по лична карта (паспорт)
- Датата на настаняване и напускане на хотела
- Името на хотела и дестинацията му
- Вида на хотелското изхранване
- Други заявени предварително услуги

Заплащане на хотелска резервация чрез банков превод.
Направете банков превод чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК. Може да направите и директен превод в клоновете на банката. Въведете внимателно номера на резервацията за хотел и фамилното име на един от туристите в основанието за плащане. Грешното въвеждане на номера на резервацията за хотел и фамилното име или липсата им, може да попречи на идентификацията на плащането и покачване на цената или отказване на хотелското настаняване. Моля имайте предвид, че цената на хотелското настаняване не е гарантирано до момента на издаване на ваучер за настаняване. Спазвайте посочения краен час и дата, до която трябва да се отрази плащането по нашата банкова сметка. Срокът е изписан в съобщението, което сте получили на е-мейла. Имайте в предвид, че повечето клонове работят от 8:30 до 17:00 само в делничните дни от понеделник до петък.


Банкова сметка в лева на Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД


Банка ДСК
банков код: STSABGSF
IBAN: BG33STSA93000021663379

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.