ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Къде мога да заплатя моята резервация за хотел?

Заплащане на хотелска резервация

По какъв начин мога да заплатя своята хотелска резервация?
След като вече сте получили потвърждение за Вашата хотелска резервация, заплащането става по банков път в клон на Банка ДСК или Райфайзен Банк.

Проверка на данните в хотелската резервацията.
Преди да направите банковия превод, моля да проверите внимателно следните данни в хотелската резервация:
- Името и фамилията на пътниците на латиница изписани правилно по лична карта (паспорт)
- Датата на настаняване и напускане на хотела
- Името на хотела и дестинацията му
- Вида на хотелското изхранване
- Други заявени предварително услуги

Заплащане на хотелска резервация чрез банков превод.
Направете банков превод чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК или Райфайзенбанк. Може да направите и директен превод в клоновете на една от двете банки. Въведете внимателно номера на резервацията за хотел и фамилното име на един от туристите в основанието за плащане. Грешното въвеждане на номера на резервацията за хотел и фамилното име или липсата им, може да попречи на идентификацията на плащането и покачване на цената или отказване на хотелското настаняване. Моля имайте предвид, че цената на хотелското настаняване не е гарантирано до момента на издаване на ваучер за настаняване. Спазвайте посочения краен час и дата, до която трябва да се отрази плащането по нашата банкова сметка. Срокът е изписан в съобщението, което сте получили на е-мейла. Имайте в предвид, че повечето клонове работят от 8:30 до 17:00 само в делничните дни от понеделник до петък.


Банкови сметки в лева на Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД


Банка ДСК
банков код: STSABGSF
IBAN: BG33STSA93000021663379
Райфайзенбанк
банков код: RZBBBGSF
IBAN: BG49RZBB91551064305209

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.