ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Настаняване на хора с увреждания в хотел

Хора с увреждания в хотел

Няма нищо по-хубаво от това хотелите и почивните бази да са пълни с хиляди здрави хора, дошли да се откъснат за малко от напрегнатото ежедневие и прекарат приятно ваканцията си. За съжаление има доста голяма група от тях със здравни проблеми. Това са хора с увреждания, които търсят възможност за пълноценна почивка.

Повечето хотелиери много добре разбират, че за да предложат достъп на тази група от хора е необходимо преди всичко да са изпълнили необходимите задължителни разпоредби за престоя на тези гости. Условието за широчината на стаите, баните оборудвани със специални дръжки и необходимите съоръжения за хората с увреждания са задължителни за хотели над 3-звезди. Придружителите се настаняват в непосредствена близост.

Когато говорим за достъп на хора с увреждания, като гости на хотела се има в предвид не само да са в наличност рампи, удобни помещения и специализираните плаващи колички, а преди всичко адекватно отношение и внимание от страна на специализиран персонал. Много от тях преминават през обучение, посещавайки семинари, като се запознават с правилата за предоставяне на качествена и достъпна среда на хората с увреждания за пълноценна почивка. Преминалите през обучението получават визитната картичка с текст "Персонала е обучен да предоставя достъпно и качествено обслужване на хора с увреждания", а това е и отличие за политиката на хотела, за персонала работещ в него.

Предимство е наличието в близост на хотела до медицинско заведение, балнеокомплекс или рехабилитационен център за удобство на хората с физически увреждания и добра инфраструктура до тях.

Това са в общи линии въпросите, за които трябва да се поинтересува човек с физически увреждания желаещ пълноценна почивка. За по-лесно ориентиране в лабиринта от хотели и почивни бази не се колебайте да се консултирате със сътрудник на Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ за Вашата приятна почивка.

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.