ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Какво представлява анимацията в хотела?

Анимация в хотел

За да бъде Вашият престой в хотела по-приятен и забавен някои хотели предлагат на своите гости интересен начин за изкарване на почивката. С помощта на аниматорите - млади и весели хора, чиято единствена работа е да забавляват Вас и Вашите деца, Вашата почивка ще бъде още по-приятна. Според възрастта на гостите анимацията може да бъде разделена на следните видове:
Теди - детска анимация за деца от 2-3 години
Мини - детска анимация за деца от 4-7 години
Макси - детска анимация за деца от 8-12 години
Тини - анимация за тинейджъри от 13-18 години
Анимация за възрастни над 18 години


Детска анимация - Водни битки, пясъчни замъци, пиратски приключения, нощни походи с фенери, срещи с вещици и индианци, детска дискотека, футбол и игри, пясъчни рисунки и колажи – това са само част от изявите в детските клубове.

Специално внимание се отделя върху дейностите, насочени към стимулиране на развитието на децата. Фокусира се върху тяхното възприемане, добра координация и умения, концентрация, тяхното въображение и креативност. Под формата на игра се предлага йога за деца, продукт, който се ползва с повишено търсене от страна на родителите, гимнастика за най-малките  гости.  Вечерните събирания са голямо забавление за деца от всички възрасти. Почити всяка вечер има детска дискотека. Провеждат се шествия на духове, експедиции на дракона, пижама парти и още много други. Провери налични хотели, които предлагат детска анимация.

Анимация за възрастни - Тук гостите могат да вземат участие в различни видове спорт, като: гимнастика, водна гимнастика, тае бо, стречинг, аеробика, йога, каланетика, пилатес (в зала или на открито), бочия, дартс, водна топка, тенис на маса, тенис на корт, футбол, стрелба с лък, табата, кросфит, хийт, заумба, канго джъмпс, спортно развлекателни игри и съревнования, провеждани на плажа, около и във басейна, коктейлни игри, мини голф, putting green, плажни волейболни турнири. А вечер, вечер всички заедно се наслаждават на детски програми, в които децата са малки звезди на танцово-артистични програми представени от аниматорите.

Отново под ръководството на добре обучени аниматори гостите могат да споделят своя опит и идеи с другите в непринудена обстановка. Гостите могат да поддържат жизнеността си чрез туристически преходи и фитнес програми, пешеходни турове и маршрути на местните райони и забележителности, фокусирани върху специфичните особености на местната кухня, Nordic Walking. В художествени ателиета се предлагат курсове по рисуване върху коприна или моделиране на глина. Провери налични хотели, които предлагат анимация за възрастни.

За гостите е изключително преживяване да видят аниматорите преобразени в танцьори и артисти във вечерните представления. Същите тези спортни аниматори, с които цял ден са се шегували и играли заедно, същият приятел, който е толкова близо до тях и до техните изживявания.

Ако изберете хотел, в който има анимация е сигурно, че няма да скучаете и ще изкарате ваканцията си повече от забавно. Винаги ще се случва нещо интересно. Възможно е анимацията да е на няколко езика, тъй като в повечето хотели гостите са от различни държави. В почити всички All Inclusive хотели се включва анимация за деца и за възрастни.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.