ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ

+359 896 88 99 07

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ ЧУЖБИНА
Viber / WhatsApp: +359896889907
Skype: airticketbg

Полезна информация при пътуване с круизен кораб

Пътуване с круизен кораб

Защо да избера круиз за моята ваканция? До скоро пътуването с круизен кораб звучеше екзотично и скъпо удоволствие, достъпно само за заможни туристи. Но нещата се променят, цените на круизите също! Туристическа агенция Авиотравел Ви предлага да изживеете мечтата си за далечно пътешествие на борда на луксозен кораб, предлагайки изключително достъпни цени.

Удобствата, които се предлагат на борда на круизите са сравними с тези на най-добрите хотели – ресторанти, дискотеки, барове, казина, СПА центрове, басейни, спортни площадки и какво ли още не. В същото време имате възможност за разходка из много страни по време на едно пътуване, като никога не се налага да прехвърляте багажа си от град на град.

Открийте вълшебството на круизните пътешествия с нашите оферти за морски круизи в Средиземно море, Егейско море, Северна Европа, Африка и Карибите. Над 150 кораба и над 1800 пристанища. Безкрайни възможности и избор от дестинации за всеки сезон. Спестете пари като резервирате вашия круиз с Авиотравел!

Разгледайте актуалните оферти за круизи ТУК.

 

Резервирайте сега своя евтин самолетен билет, хотел, туристическа застраховка, кола под наем, круиз или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2017