Напускане на кораба

В края на круиза се спазват определени процедури  по разтоварването и освобождаването на багажа при напускане на кораба. В деня преди слизането необходимата информация се публикува и доставя в каютата ви с ежедневната програма. Има специален ред за слизане за пасажери, които са ограничени във времето за следващата си транспортна връзка. 

В края на круиза служители на митническите и имиграционни служби се качват на борда, за да разрешат слизането на пасажерите. Съгласно закона багажът се сваля от кораба преди слизането на пасажерите.


Получаването на багажа става на митницата. В деня преди слизането ще получите цветни етикети, които да прикрепите към багажа. Тези етикети трябва да съдържат лични данни (име и адрес) и да бъдат прикрепени към багажа, който се оставя пред вратата на каютата в нощта преди слизане. Багажът подлежи на щателна митническа  проверка. Възможно е да се наложи да бъде отворен пред властите. Всички документи и ценности ТРЯБВА да носите в ръчния си багаж.

Резервирай онлайн хотел тук

 

10 НАЧИНА ДА РЕЗЕРВИРТЕ ЕВТИН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ ВСИЧКИ ОФЕРТИ ТУК

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ЕКЗОТИЧНИ ПОЧИВКИ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019