Качване на борда на кораба

Качването на борда на круизния кораб започва от 3 до 5 часа преди часа на отплаване, обозначен на билета и в круизния каталог. Чекирането приключва един час преди отплаване на кораба. По време на качване пътниците трябва да следват инструкциите в следния ред: 

 • Предоставяне багажа си на персонала, който го пренася до каютите. Предварително трябва да бъдат поставени етикети с името и фамилията на пасажера, името на кораба, номера на каютата и началното пристанище

 • Преминаване през check-in за проверка на билети и документи

 • Получаване на бордната карта.  За получаването и е необходима регистрация с една от изброените кредитни карти: Visa, MasterCard, American Express или внасяне на депозит в брой (минимум 400 евро на каюта). Тази сума се използва за плащания на борда на кораба за следните допълнителни услуги:
  - брегови екскурзии
  - сметки в заведения
  - пералня
  - възнаграждения за персонала
  - фризьорски салон
  - салон за красота
  - СПА центрове
  - безмитни магазини
  - фотографски ателиета)

 • Свързване с мениджърът на ресторанта, който прави разпределението за съответната маса в ресторанта. Искания за промяна на определения час за вечеря (1-ва или 2-ра смяна) се отнасят до мениджъра на ресторанта и се удовлетворяват само при наличие на възможност.

 

Резервирай онлайн хотел тук

 

10 НАЧИНА ДА РЕЗЕРВИРТЕ ЕВТИН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ ВСИЧКИ ОФЕРТИ ТУК

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ЕКЗОТИЧНИ ПОЧИВКИ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019