ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Качване на борда на кораба

Качването на борда на круизния кораб започва от 3 до 5 часа преди часа на отплаване, обозначен на билета и в круизния каталог. Чекирането приключва един час преди отплаване на кораба. По време на качване пътниците трябва да следват инструкциите в следния ред: 

 • Предоставяне багажа си на персонала, който го пренася до каютите. Предварително трябва да бъдат поставени етикети с името и фамилията на пасажера, името на кораба, номера на каютата и началното пристанище

 • Преминаване през check-in за проверка на билети и документи

 • Получаване на бордната карта.  За получаването и е необходима регистрация с една от изброените кредитни карти: Visa, MasterCard, American Express или внасяне на депозит в брой (минимум 400 евро на каюта). Тази сума се използва за плащания на борда на кораба за следните допълнителни услуги:
  - брегови екскурзии
  - сметки в заведения
  - пералня
  - възнаграждения за персонала
  - фризьорски салон
  - салон за красота
  - СПА центрове
  - безмитни магазини
  - фотографски ателиета)

 • Свързване с мениджърът на ресторанта, който прави разпределението за съответната маса в ресторанта. Искания за промяна на определения час за вечеря (1-ва или 2-ра смяна) се отнасят до мениджъра на ресторанта и се удовлетворяват само при наличие на възможност.

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.