ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Друга важна информация

Език на борда на кораба
Официалният език на борда на кораба, както и по време на бреговите екскурзии е АНГЛИЙСКИ.

Облекло по време на круиз
По време на круиза е необходимо да имате удобно ежедневно облекло, бански костюм за топлите дестинации, удобни обувки за бреговите екскурзии, евентуално спортен екип и обувки, слънце-защитни шапки, очила, лосиони и др. След 18 часа се изисква елегантно облекло, като за гала вечери се препоръчва вечерна рокля за дамите и костюми с вратовръзка за господата. Добре е да имате пуловер или шал поради температурните разлики между климатизираните помещения и откритите зони. За брегови екскурзии, включващи религиозни обекти, е желателно да имате подходящо облекло.

Съхраняване на ценности и лични вещи
Препоръчваме Ви да използвате сейфовете на борда за Вашите бижута и други ценности. Корабните компании не носят отговорност за загубени или откраднати вещи, както и за такива, оставени без надзор. Пасажерите могат да използват сейфовете на рецепцията или в каютите. В случай на загубена вещ се обърнете към служителите на рецепция.

Домашни любимци на борда
Поради мерките за безопасност при повечето круизни компании не се допускат домашни любимци на борда.

Бременност
Жени навлезли в 23-та седмица от бременността не могат да пътуват на борда на корабите на MSC Cruises

Посетители на борда
Поради съображения за сигурност не се допускат външни лица на борда на кораба.

Медицинско обслужване на борда
На борда на всеки кораб има медицински екип от лекари и медицински сестри. Медицинските услуги се заплащат по тарифи, публикувани от Медицинската Асоциация, чийто медицински екип обслужва кораба.

Дневна и вечерна анимация
По време на круиза се организират различни състезания:  тенис на маса, тенис на корт, волейбол, бридж, игри в басейна, както и конкурси по пеене, търсене на съкровища, викторини, конкурси за красота и балове с маски. Подробна програма за мероприятията за всеки следващ ден се доставя вечер в каютата или е оповестена на таблото на анимационният екип.

Комуникации и Интернет
От кораба могат да се провеждат телефонни разговори чрез специална сателитната система. На борда на повечето круизи има интернет връзка - кабелна или безжична интернет връзка. Пасажерите могат да ползват интернет в Интернет кафето или със собствен лаптоп в зоните, където има безжична връзка Hot-Spot Wi-Fi Area. Интернет услугите са платени. Тарифите варират в зависимост от заявения пакет минути.

Пощенски услуги
От кораба може да се изпращат писма и пощенски картички.

Ежедневна преса
Извадки от най-важните новини от ежедневниците може да намерите на бюро Информация.

Шезлонги
Шезлонгите са безплатни и не е необходима предварителна резервация за ползването им. За удобство на пасажерите, в близост до басейните има плажни кърпи.

Паркинги на круизните терминали
В непосредствена близост до повечето начални пристанища има паркинги, подходящи за настаняване на автомобили, за времето на круиза. Услугата се заплаща по тарифите на съответния паркинг.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.