Хранене на борда на кораба

Часовете за хранене може да варират в зависимост от разписанието на кораба и в зависимост от часовете на пристигане и отплаване в отделните пристанища. В случай на специални изисквания относно храната, круизната компания трябва да бъде уведомена в момента на резервацията за круиз. Круизната компания не гарантира сервирането на всички възможни видове специална храна. Стандартните часове на хранене са както следва:

 

 

 

Закуската се сервира в ресторанта от 7:00 до 09:30, в бюфета от 7:00 до 10:00 или в каютите от 7:30 до 10:00, като в  случай на room service камериерът трябва да бъде уведомен предварително.

Обядът се сервира в ресторанта на 2 смени - в 12:00 и в 13:30 часа, или в бюфета от 12:00 до 13:45 часа.

Вечерята се сервира в 19:00 и 21:00 в ресторанта.

Тютюнопушенето на борда е разрешено само на специално обозначените места - в някои от баровете и външните палуби. Пушенето в каютите, на балконите, в ресторантите и в повечето общи части на кораба НЕ е разрешено.

Резервирай онлайн хотел тук

 

10 НАЧИНА ДА РЕЗЕРВИРТЕ ЕВТИН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ ВСИЧКИ ОФЕРТИ ТУК

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ЕКЗОТИЧНИ ПОЧИВКИ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019