Ваксини и имунизации

Свържете се е местните здравни организации, за да получите напътствия преди пътуването. Корабът на който сте пасажер не поема отговорност, ако не следвате инструкциите за превенция на заразни болести. Препоръчваме Ви консултация с личният си лекар относно здравословното Ви състояние. Много често ваксинациите са препоръчителни, а в някои случаи са дори задължителни. Информация за ваксинациите, необходими за всяка държава, може да получите от уеб-сайта на Световната Здравна Организация: www.who.int/vaccines-diseases

За пасажери, пътуващи за Бразилия, може да се изисква виза и/или ваксинация срещу жълта треска. Текущата информация може да подлежи на промяна от бразилските власти. Препоръчваме Ви да се свържете лично с бразилското посолство или консулство, за да се уверите, че информацията, с която разполагате, е актуална.

Резервирай онлайн хотел тук

 

10 НАЧИНА ДА РЕЗЕРВИРТЕ ЕВТИН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ

КРУИЗНИ ПЪТУВАНИЯ ВСИЧКИ ОФЕРТИ ТУК

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ЕКЗОТИЧНИ ПОЧИВКИ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019