ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ОБНОВЯВАНЕ НА САЙТА

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!

ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО НА НАШАТА СТРАНИЦА НА 28.08.2019!

АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

EMBRAER - КОМПАНИЯ

EMBRAER

EMBRAER

Ембраер (Embraer) е съкращение от Empresa Brasileira de Aeronáutica S.A.)  Ембраер е бразилска самолетостроителна компания със седалище Сау Паулу в Бразилия. Тя е четвъртата по обем на производство самолетостроител в света след Еърбъс, Боинг и Бомбардие.

Компанията е създадена в началото на 1950-те години с държавна помощ, като част от тогавашния план за модернизиране на бразилската икономика. В мачалото Ембраер (Embraer) е под името IPD и произвежда няколко вида хеликоптери в единични бройки.

През 1965 г. персоналът е увеличен до 500 души. Тогава започва и производството на първия им самолет - турбовитловия EMB-110. В началото на 1990-те години Ембраер (Embraer) престава да бъде държавен и е приватизиран от Бонзано Груп.

Оттогава компанията развива дейността си, като освен стандартното си производство на лайнери за средни разстояния започва серийно производство на нови модели за военния сектор, както и частни бизнес самолети.

От 1999 г. компанията Ембраер (Embraer) е най-големият износител на самолети на Бразилия. Днес продължава да бъде една от ключовите компании за бразилската икономика.

 

Резервирай онлайн хотел тук

 

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте евтин самолетен билет, хотел, круиз или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019