ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Резервирай самолетен билет до Ню Йорк и посетете един от най-важните символи за САЩ - Статуята на свободата издигаща се величествено на острова Liber

На 29.10.2012г. ураганът Сенди удари силно щата Ню Джързи. Широкият над 1300 км ураган донесе силни ветрове и буря, разразила се по по-голямата част от Източното крайбрежие на САЩ, включително Ню Йорк Сити.

Статуята на свободата е построена на Острова на свободата (Liberty Island), разположен на няколко мили южно от долната част на Манхатън. Обикновено пристанището на Ню Йорк е достатъчно, за да защити Острова на свободата от лошите метеорологични условия. Този път обаче ураганът Сенди удари Liberty Island директно като приливната вълна се покачи на повече от 4 метра височина. На практика почти 75% от острова остана под водата, според началника по поддръжката на Статуята на свободата Дейвид Лачсингер.

 
За щастие, Статуята на свободата не беше засегната от урагана. 126-годишната желязна конструкция, проектирана от Александър - Гюстав Айфел позволи на Статуята на свободата да издържи на силните ветрове на бурята. Въпреки това резервният електрогенератор и енергийните системи бяха унищожени. Пътническите и спомагателните докове бяха силно повредени, а тухлените алеи бяха разпилени около острова.
 
„Ще поправим всичко това колкото се може по-бързо, защото Статуята на свободата е емблематично място и е от изключителна важност за Ню Йорк и Америка“, каза секретарят по вътрешните работи Кен Салазар на 13.12.2012г. по време на своята обиколка на острова. Според него очакваните разходи за ремонта на Острова на Свободата и Елис айлънд (където се помещава Музеят на имиграцията) ще бъдат около 59 млн. долара.
 
Ако възнамерявате да посетите Острова на свободата и един от най-големите градове в света - Ню Йорк ТУК може да проверите за цената на самолетен билет от София до Ню Йорк. Обикновено най-ниските цени за самолетен билет до Ню Йорк са от летището в Истанбул (Турция).


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.