ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.


До и от Аликанте с удобни и директни полети на националния превозвач България Ер

Авиокомпания България Ер (Bulgaria Air) предлага нова дестинация за всички, които са се насочили към испанската ривиера. Новият маршрут е с директен полет от летище София (SOF) до летище Аликанте (ALC). В цената на билета е включен 10 кг салонен багаж и 23 кг регистриран багаж (за багажното отделение). Полетите от София до Аликанте ще се изпълняват всяка събота, а полетите от Аликате до София ще бъдат нощни - събота срещу неделя. Продължителността на полета от София до Аликанте на отиване е 3 часа и 10 минути, а на връщане е 2 часа и 55 минути. Първият полет е заложен за 30.04.2016г. Самолетните билети вече са в продажба в нашата онлайн резервационна система


Разписанието е както следва:

Заминаване от София (SOF) до Аликанте (ALC) - 21:10 - 23:20
Продължителност на цялото пътуване: 3 часа 10 минути
Авиокомпания: България Ер
Вид полет: директен


Връщане от Аликанте (ALC) до София (SOF) - 00:50 - 04:45
Продължителност на цялото пътуване: 2 часа 55 минути
Авиокомпания: България Ер
Вид полет: директен

Тук може да направите онлайн запитване за самолетен билет за всички варианти от маршрути:
еднопосочно от София до Аликанте
еднопосочно от Аликанте до София
двупосочно София - Аликанте - София
двупосочно Аликанте - София - Аликанте

Защо да посетим Аликанте? Аликанте ще предложи за всеки по нещо - уютни кафенета сред палми на крайбрижния булевард, вълнуващ нощен живот и красива плажна ивица. Климътът на Аликанте е мек, жителите му са много дружелюбни, а храната е представена от разнообразни и вкусни ястия. Град Аликанте е малък, но много оживен. Той предлага на посещаващите го туристи богато историческо наследство и много забележителности. Бреговете на Аликанте в миналато са привличали римляните, а по-късно арабите, които остават по тези земи 500 години. Едва през 13 век  християните отново си връщат града. Посетете Аликанте и се насладете на почивката си тук.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.