ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Минипорт (Miniport) е нова услуга, която се предлага от Турски авиолинии (Turkish Airlines). Минипорт e офис, който предлага услуги между летище Истанбул (IST) в Истанбул и площад Таксим, както и обратно. Сега пътниците могат да оставят багажа си в офисите Miniport и да се движат свободно през целия ден.

Продължете да разглеждате забележителности в Истанбул!

След освобождаване на хотела, в който са настанени, пътниците пътуващи с Турски авиолинии може да се освободят от багажа си, като го оставят в офиса на площад Таксим.

Така може да продължете да разглеждате забележителностите на Истанбул или да вземете още малко подаръци за близки и приятели. Офисът на Таксим Miniport е отворен между 07:00 и 23:00 часа всеки ден. Пътниците трябва да оставят багажа си най-малко 5 часа преди предвидения час на тръгване им полета.


Директно от летище Истанбул (IST) до събитието в центъра на града!

Услугата е валидна и когато пристигнете на летище Истанбул (IST). Пътниците, пристигащи на летище Истанбул (IST) в Истанбул могат да оставят багажа си в офиса на Miniport, преди да отидат в хотела. Докато  прекарвате деня си в бизнес среща, културна обиколка или в пазаруване, багажът Ви ще бъде пренесен директно в офиса на площад Таксим. Miniport офисът се намира на етажа на метро на международния терминал на летище Истанбул (IST). Офисът е винаги отворен и багажът може да бъде оставен по всяко време на деня.

Как работи услугата за багаж на Miniport?

- Пътникът посещава Miniport офис и предоставя полетна информация по резервацията си с Турски авиолинии.
- Ако е необходимо онлайн чекиране, то ще бъде извършено и багажът ще бъде взет.  Ще Ви бъде издаден документ, че сте оставили вече багажа си.
- Багажът на пътника ще бъде транспортиран от Таксим Miniport до офиса на Miniport, който се намира на етажа на метрото на летище Истанбул (IST) от обслужващата фирма Aras Cargo.
- Пътникът ще вземем багажа си от офиса Miniport на летище Истанбул (IST) и може да пристъпи към гишето за регистрация (чекиране) за да получи бордната си карта.
   
От офиса на Таксим Miniport всеки ден тръгва траспортирането на багажа със следното разписание:

1-во отпътуване - 09.00
2-ро отпътуване - 13.30
3-то отпътуване - 18.30

Предупреждение: Услугата на Miniport за обработката на багажа не е достъпна за полети до Съединените щати, Израел, Канада или Великобритания от съображения за сигурност.

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.