ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Нова политика при превоз на багаж с България Ер

Авиокомпания България Ер въведе по линиите си нови правила за превоз на багаж за билети, издадени от/след 02 май 2011. Новата система, PIECE CONCEPT се базира на броя, теглото и размерите на чекирания багаж.

Тарифи без регистриран багаж по международни и вътрешни линии
Всеки пътник, закупил самолетен билет по тарифа с включен само ръчен багаж, има право да превози в кабината на самолета безплатен багаж както следва:
В икономична класа: 1 брой ръчен багаж до 10 кг и размери 55х40х23 см (сумарна дължина до 118 см)*

За регистриран багаж се прилагат такси за багаж
Първи брой регистриран багаж до 23 кг и до 158 см*:
- при пътуване по вътрешни полети – 15 евро на посока
- при пътуване по международни полети – 20 евро на посока

Тарифи с регистриран багаж по международни и вътрешни линии
Бизнес класа     
1 брой ръчен багаж до 10 кг и размери 55х40х23 см (сумарна дължина до 118 см)*
2 броя чекиран багаж по 23 кг или 1 брой до 32 кг, до 158 см* всеки**

Икономична класа     
1 брой ръчен багаж до 10 кг и размери 55х40х23 см (сумарна дължина до 118 см)*
1 брой чекиран багаж до 23 кг и до 158 см*

*Сумата от външните размери на дължината, височината и широчината на багажа /l+h+w/.


Такси за свръхбагаж - Международни линии
За тегло на багажа между 23 кг и 32 кг     50 ерво
За големина на багажа между 158 см* и 203 cм*     70 евро
Допълнителна бройка - втори багаж до 23 кг до 158 cм*     50 евро
Допълнителна бройка – трети багаж до 23 кг до 158 cм*     100 евро
Багаж с тегло над 32 кг може да се превозва само като карго.

Такси за свръхбагаж - Вътрешни линии
За тегло на багажа между 23 кг и 32 кг     20 евро
За големина на багажа между 158 см* и 203 cм*     30 евро
Допълнителна бройка - втори багаж до 23 кг до 158 cм*     20 евро
Допълнителна бройка – трети багаж до 23 кг до 158 cм*     50 евро
Багаж с тегло над 32 кг може да се превозва само като карго.

Спортна екипировка  Превоза на спортна екипировка не влиза в нормата на безплатния чекиран багаж. Таксува се 50 евро в посока, като допълнително парче чекиран багаж. Екипировката трябва да е с максимални размери до 23 кг и до 203 cм* Изключение: Безплатен превоз на 1бр. ски/сноуборд екипировка за всички директни полети, оперирани от България Ер.

Велосипеди Приемат се за превоз в специална опаковка (картон или специален калъф). Максимални размери на опаковката 160 х 90 х 25 см. Изисква се предварително потвърждение на услугата в резервацията. Такасата по международни линии: 70 евро. Такасата по вътрешни линии: 30 евро.

Домашни любимци в пътническата кабина България Ер не приема за превоз животни до и от Великобритания. При полети FB1431/1432 до и от Париж, където опериращ превозвач е Air France, максималното тегло е 6 кг. Във всички останал слуяаи максимално тегло на животното и клетката трябва да е до - 8kg. Максимални размери на клетката – 48 x 35 x 22cm. Приемат се само кучета и котки. Не се включва в безплатната норма багаж. Заплаща се такса на летището от 50 евро на посока.

Животни в багажника България Ер не приема за превоз животни до и от Великобритания. Максимално тегло на животното и контейнера трябва да бъде до 32 кг. Максимални размери на контейнера - 80 x 74 x 64 cm. Не се включва в безплатната норма багаж. Заплаща се такса на летището в размер на 80 евро на посока.

За смесени превози с участието на България Ер и други партньорски авиокомпании в маршрута могат да бъдат прилагани други условия за багаж.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.