АВИО НОВИНИ

Самолетни билети от София до Цюрих с България Ер

Авиокомпания България Ер изпълнява полети от летище София до летище Цюрих. Националния превозвач очаква всички пътници на борда на новите самолети Embraer-190 до Цюрих и други европейски дестинации! Самолетни билети до Цюрих може да поръчате ТУК.

Швейцария е страна, прочута с красивата си планинска природа и известните ски-курорти, държавния неутралитет, стабилните банки, вкусния шоколад, швейцарското сирене, острите джобни ножчета и точността на часовниците си. 

Независимо, че не разполага с излаз на море, Швейцария има много курорти, разположени край множеството езера на територията й – езерото Констанц, Женевското езеро, Цюрихското езеро и др., които предлагат прекрасни условия за отдих, съчетан със спорт и туризъм.

Цюрих е най-големият и може би най-известен град в Швейцария и по тази причина много хора погрешно го смятат за столица на страната. Градът с население около 400 000 души е финансовият и бизнес-център на страната, където са установени централите на множество банки и търговски компании. Там е разположена и швейцарската фондова борса. Разположен на брега на обширно езеро, градът на пръв поглед създава впечатление повече на курортен, отколкото на бизнес-център. Улиците му са изпълнени със зеленина и по тях са разположени множество барове и заведения, които привечер се изпълват с шумни и весели компании от млади хора.

Туристите не бива да пропускат да посетят прословутата фабрика, където се произвеждат шоколадите „Линдт”, зоологическата градина с над 2500 животински вида, да се разходят по „Банхофщрасе” – улица, изпълнена с елегантни бутици, да се насладят на спокойствието и красотата на парка „Линденхоф” с останките от римската крепост, да разгледат  църквите "Фраумюнстер" и "Гросмюнстер", запазили духа на Реформацията от времето на Мартин Лутер и, разбира се, да завършат деня в някое от многобройните заведения на брега на езерото.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте евтин самолетен билет, хотел, круиз или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019