АВИО НОВИНИ

easyJet с директни полети от София до Единбург

Единбургски замък-крепост

Нискотарифната авиокомпания easyJet добвая още един нов маршрут от летище София (SOF) до Единбург (EDI). До момента не е имало редовна директна връзка между двата града. Полетите ще бъдат изпълнявани със самолет А320 два пъти седмично - всеки - вторник и събота. Стартовата дата на първия полет е 16.12.2017г., като евтините полети ще бъдат през целия зимн сезон, а последния полет ще е на 14.04.2018 г.

Нискотарифната авиокомпания easyJet открива директна линия София - Единбург

Водещата нискобюджетна авиокомпания easyJet очаква да превози около 10 000 пътници през първия сезон по този маршрут. Цените на самолетните билети са вече в продажба. Резервация от София до Единбург може да направите тук.

Интересни факти за Единбург.
Единбург е столица на Шотландия от 15-ти век и през вековете градът е бил център на образованието. Основни направления са застъпени в областта на медицината, шотландското право, литературата, науката и инженерството. Единбург със своите културни и исторически забележителности се явява втората най-популярна туристическа дестинация в Обединеното кралство след Лондон. Всяка година тук се стичат над милион посетители.

Какво да посетим в Единбург?
Ето и най-важните забележителности: Единбургски замък-крепост, която се извисява над града. Тук е и официалната резиденция на английската кралица Елизабет II в Шотландия - дворецът Холирууд. Да не пропуснем най-натоварената туристическа улица и сърцето на стария град Кралската миля (Royal Mile).

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019