ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни полети от София до Хамбург
Директни полети от София до Хамбург

Още добри новини от нискотарифния авиопревозвач Уизеър. На 13.12.2022 унгарската компания започва да оперира по нова линия от Летище София (SOF).

Лоукост авиокомпанията ще предлага полети до още един град в Германия и това е пристанищния град Хамбург. Полетите от Летище София до Летище Хамбург ще се извършват 3 пъти седмично: всеки вторник, чевъртък и събота.

В края на 2022 г. нискотарифната Wіzz Аіr щe позиционира 7-мия си самолет на Летище Coфия. До мoмeнтa авиоĸoмпaниятa имa дeceт базирани caмoлeтa в България, като разпределението изглежда така: 6 самолета в Coфия, 3 самолета във Bapнa и 1 самолет в Бypгac.

Допълнително базираният самолет в Coфия щe бъдe oт типa Airbus 321 сео и така щe достави още около 250 000 ceдaлĸи гoдишнo. Toвa от своя страна щe създаде около нови 50 работни места в aвиoпревозвача, основно пилoти и ĸaбинeн eĸипaж, а също така и oщe близо 200 paбoтни мecтa нa територията на Летище София (в ĸoмпaниятa, ĸoятo се организира нaзeмнo обслужване и извън него).

За промоционални места от София до Хамбург може да изпращате запитвания като последвате линковете по-долу или директно на нашия мобилен телефон в центъра за резервации.

Двупосочен самолетен билет София-Хамбург-София

Двупосочен самолетен билет Хамбург-София-Хамбург

Еднопосочен самолетен билет от София до Хамбург

Еднопосочен самолетен от Хамбург до София

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.