ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни полети от Варна до ПрагаДиректни полети от Варна до Прага

От средата на юли тази година унгарската авиокомпания Wizz Air (W6) открива още една новата дестинация от морската ни столица Варна.

Най-накрая ще може да пътуваме евтино с никотарифните самолетни билети до чешката столица. Директните полети са планирани да започнат на 17.07.2020г., като ще се изпълняват два пъти седмично: всеки понеделник и петък. Продължителността на директния полет с лоукост авиокомпания Wizz Air от Летище Варна (VAR) до Летище Прага (PRG) e 2 часа и 20 минути.

Полезна информация за Прага
Прага е столицата на Чехия. Тя се явява и най-големия град в държавата. Чешката столица е и сред най-посещаваните и харесвани градове. Разположена е на река Вълтава и води челната класация за един от най-красивите градове в света. Населението на града е около един милион и триста хиляди души.

Естествено когато си помислим за Прага, няма как да не се сетим и за така известната кехлибарена напитка - бирата. Тя съчетава в себе си богата история и дълбоки културни традиции. Разбира се, че пасва и перфектно на ястията от чешката кухня. Опитайте тази невероятна комбинация за няколко дни за да се насладите на приказната атмосфера на Прага.


Цените на евтините директни самолетните билети са вече налични в нашата резервационна система. Тук може да проверите за свободни места и цена:

Двупосочен самолетен билет Варна-Прага-Варна

Двупосочен самолетен билет Прага-Варна-Прага

Еднопосочен самолетен билет от Варна до Прага

Еднопосочен самолетен от Прага до Варна

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.