ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни полети от Бургас до ВиенаДиректни полети от Бургас до Виена

Новата дестинация за всички пътуващи с нискотарифната авиокомпания Wizz Air (W6) от летище Бургас (BOJ) е австрийската столица.

Директните полети от Бургас до Виена започват на 12.07.2020 и ще се изпълняват два пъти в седмицата: сряда и неделя. Продължителността на директния полет от Летище Бургас (BOJ) до Летище Виена (VIE) с Wizz Air (W6) e 2 часа. B цената нa самолетния билeт ca вĸлючeни вcичĸи лeтищни тaĸcи и 1 бpой pъчeн бaгaж дo 10 ĸг с размери 40 x 30 x 20 см.

Австрия е една от най-посещаваните държави от българските граждани и затова има и най-много полети до тази привлекателна дестинация. До Летище Виена (VIE) в момента се изпълняват полети от Летище София (SOF) със следните авиокомпании: Bulgaria Air (FB), Austrian Airlines (OS) и Ryanair (FR). Полети до Летище Виена (VIE) има и от северното черноморие от Летище Варна (VAR) със следните авиокомпании: Bulgaria Air (FB), Austrian Airlines (OS), Wizz Air (W6) и Ryanair (FR). Ако по-удобно Ви е южното ни черноморие може да пътувате от Летище Бургас (BOJ) до Летище Виена (VIE) с авиокомпания Ryanair (FR), а от месец юли също и с Wizz Air (W6). Така изборът е напълно Ваш и достатъчно голям, а цените за самолетните билети са вече заложени в нашата резервационна система и Ви очакват.

Направете запитване за цена и свободни места тук:

Двупосочен самолетен билет Бургас-Виена-Бургас

Двупосочен самолетен билет Виена-Бургас-Виена

Еднопосочен самолетен билет от Бургас до Виена

Еднопосочен самолетен от Виена до Бургас

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.