ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

360° панорамна гледка над Берлин от телевизионната кула

Телевизионната кула в Берлин (Berliner Fernsehturm)

Телевизионната кула в БерлинТелевизионната кула в Берлин

Насладете  се на очарователната 360 градусова панорама на Берлин. Със свойте 368 м. тя се явява най-високата сграда в Берлин и третата по височина телевизионна кула в Европа. Телевизионната кула в Берлин (Германия) е построена в периода от 1965г. до 1969г. Издиганта за да бъде символ на града, който остава и до наши дни.

На немски ще я срещнете изписана по следния начин: Berliner Fernsehturm. Първоначално телевизионната кула е била с височина 365 метра, но през 1997г., след като инсталират нова антена, тя стига сегашните си размери и се издига на 368 метра. Кулата се намира на в центъра на Берлин на така известния площад Александърплац (Alexanderplatz).

На върха си кулата има стъклена сфера, която е с диаметър 32 м., а тежестта е 4800 тона. Телевизионната кула е разделена на две нива. На височина 203 метра е разположено пътрвото ниво, от където може да се любувате на панорамната гледка и посетите бар, а над него се намира ресторант „Сфера” на 207 м. До тях можете да достигнете чрез двата скоростни асансьора, които ще Ви изстрелят на върха само за 40 секунди. Има и алтернатива на асансьорите. Това е стълбището във вътрешността на кулата с 986 стъпала. Сферата се върти без прекъсване и посетителите могат да се насладят за 59 минути на едно пълно завъртане около оста й. При благоприятни атмосферни условия гледката се разпростира на растояние 40 километра и посетителите могат да видят Берлин от всеки ъгъл.

Име: Телевизионната кула на Берлин, Berliner Fernsehturm, Berlin TV Tower
Адрес: Panoramastraße 1A, 10178 Berlin

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.