ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Телевизионната кула в БерлинТелевизионната кула в Берлин

Насладете  се на очарователната 360 градусова панорама на Берлин. Със свойте 368 м. тя се явява най-високата сграда в Берлин и третата по височина телевизионна кула в Европа. Телевизионната кула в Берлин (Германия) е построена в периода от 1965г. до 1969г. Издиганта за да бъде символ на града, който остава и до наши дни.

На немски ще я срещнете изписана по следния начин: Berliner Fernsehturm. Първоначално телевизионната кула е била с височина 365 метра, но през 1997г., след като инсталират нова антена, тя стига сегашните си размери и се издига на 368 метра. Кулата се намира на в центъра на Берлин на така известния площад Александърплац (Alexanderplatz).

На върха си кулата има стъклена сфера, която е с диаметър 32 м., а тежестта е 4800 тона. Телевизионната кула е разделена на две нива. На височина 203 метра е разположено пътрвото ниво, от където може да се любувате на панорамната гледка и посетите бар, а над него се намира ресторант „Сфера” на 207 м. До тях можете да достигнете чрез двата скоростни асансьора, които ще Ви изстрелят на върха само за 40 секунди. Има и алтернатива на асансьорите. Това е стълбището във вътрешността на кулата с 986 стъпала. Сферата се върти без прекъсване и посетителите могат да се насладят за 59 минути на едно пълно завъртане около оста й. При благоприятни атмосферни условия гледката се разпростира на растояние 40 километра и посетителите могат да видят Берлин от всеки ъгъл.

Име: Телевизионната кула на Берлин, Berliner Fernsehturm, Berlin TV Tower
Адрес: Panoramastraße 1A, 10178 Berlin

 


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.